uchal Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Witam , chciałbym pożyczyć lub zamienić za inny sprzęt np. karpiowy wędke do sumowego spinningu. Tj. taką która spakuje się w walizce! Więc będzie to jakiś teleskop ( byle nie ruski ) lub kilku składowy kij. Zainteresowani niech piszą na priv. Pozdrawiam
NUNEK Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Pytanie z mojej strony.A gdzie się kolega wybiera.Czy to gdzieś za granicę .
NUNEK Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 A myślałem że w drugim kierunku @uchal się wybierasz czyli Hiszpania EBRO.To bardzo chętnie dołączyłbym do grona kolegów.Mam coś extra na "WĄSATEGO" .Właśnie, wędka na spina XZOGA się zwie.A korzystając może ci którzy będą to czytać .Może znajdzie się ktoś chętny na taki wyjazd do Hiszpanii. Można coś takiego zorganizować .Powiedzmy 25 wrzesień 25 pazdziernik.
Jandzik Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Kiedyś napomniałem o wyjeździe na Ebro w tym temacie http://www.fishing.org.pl/f17/sum-4446/ Nadal jestem chętny na wyjazd nad Ebro jednak mój czas pobytów w Pl jest bardzo ograniczony, jednak myślę że jest jakaś szansa na wspólny wypad, kwestia dogadania
Recommended Posts