Jump to content

Recommended Posts

Posted

Planuję zakup ciepłej kurtki na jesienne - wczesno zimowe łowienie. Interesuje mnie długa kurtka coś w stylu Dozer`a Geoffa jednak nie w tej cenie :D Przeznaczenie łódka, łowienie z brzegu, piesze wędrówki itp, coś bardziej uniwersalnego ;)

Posted

Przeglądnij ofertę Norfinu ,jeżeli nie będziesz brodził to pomyśl o kroju 3/4,najlepiej poszukaj kurtki wielosezonowej z gatunku "3 w 1" ,z możliwością odpinania poszczególnych elementów.

Posted (edited)

Ja od siebie śmiało moge polecić :Kurtka Parka ECWCS US Army Gore Tex MEMBRANA ASG M - 3191170000 - oficjalne archiwum allegro

Osobiście kupiłem na amerykańskim eBayu uzywany komplet kurtka + spodniami ale bez jakichkolwiek śladów noszenia za niecałe 120$. Można szukać coś na allegro ale kiepsko z rozmiarami. Nosze już drugi rok i jestem zadowolony, membrana super sie spisuje.

Edited by matti151
Posted
Przeglądnij ofertę Norfinu ,jeżeli nie będziesz brodził to pomyśl o kroju 3/4,najlepiej poszukaj kurtki wielosezonowej z gatunku "3 w 1" ,z możliwością odpinania poszczególnych elementów.

Pewnie będzie to jakaś kurtka 3w1, jest w czym wybierać gorzej z kolorystyką, typowo wędkarskich kolorów jest mało.

Osobiście kupiłem na amerykańskim eBayu uzywany komplet kurtka + spodniami ale bez jakichkolwiek śladów noszenia za niecałe 120$. Można szukać coś na allegro ale kiepsko z rozmiarami. Nosze już drugi rok i jestem zadowolony, membrana super sie spisuje.

Używana odzież odpada, choć nie powiem ciekawa propozycja.

• 1 month later...
Posted

Kurtka kupiona, żadna tam specjalistyczna wędkarska, "zwykła" 3w1 zakupiona w InterSporcie, przetestowana nad wodą sprawdza się bardzo dobrze, koszt niewielki ok 200zł ,do moich potrzeb spokojnie wystarczy, sprawdziła się już w deszczu i temperaturze <5 stopni, na razie jestem zadowolony, jedyny minus to brak kieszonki na telefon ale tragedii nie ma :D

Posted

Metkę wywaliłem , kurtka marki MCKinley, chyba ta z linku ale nie jestem pewien:

Kurtka McKinley Dilan '3w1' 173572 :: Sklep internetowy Intersport Polska S.A.

Była jeszcze droższa podobna o lepszych parametrach też tej samej marki za ok 400zł, jednak wziąłem tańszą na razie nie żałuję jest bardzo ciepła, oddycha i jest nieprzemakalna. Sporo kurtek do wyboru jest w rzeszowskim Intersporcie w Millenium Hall.

• 1 year later...