krs Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Planuję zakup ciepłej kurtki na jesienne - wczesno zimowe łowienie. Interesuje mnie długa kurtka coś w stylu Dozer`a Geoffa jednak nie w tej cenie Przeznaczenie łódka, łowienie z brzegu, piesze wędrówki itp, coś bardziej uniwersalnego
jogirobert Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Tu masz ,ale nie wiem jaki rozmiar nosisz. Kurkta Geoff Anderson Dozer - nowa - Sprzedam - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
krs Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Znalazłem tą samą kurtkę w tym samym rozmiarze nową trochę taniej (99euro) w sklepie NL: Geoff Anderson Dozer 2 Jack - BFTShop.nl taka cena jeszcze do biedy by mnie satysfakcjonowała tylko problem z rozmiarem, dost. jest tylko jeden. Jakieś inne propozycje ?
rapala Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Przeglądnij ofertę Norfinu ,jeżeli nie będziesz brodził to pomyśl o kroju 3/4,najlepiej poszukaj kurtki wielosezonowej z gatunku "3 w 1" ,z możliwością odpinania poszczególnych elementów.
matti151 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Ja od siebie śmiało moge polecić :Kurtka Parka ECWCS US Army Gore Tex MEMBRANA ASG M - 3191170000 - oficjalne archiwum allegro Osobiście kupiłem na amerykańskim eBayu uzywany komplet kurtka + spodniami ale bez jakichkolwiek śladów noszenia za niecałe 120$. Można szukać coś na allegro ale kiepsko z rozmiarami. Nosze już drugi rok i jestem zadowolony, membrana super sie spisuje. Edited October 9, 2013 by matti151
krs Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Przeglądnij ofertę Norfinu ,jeżeli nie będziesz brodził to pomyśl o kroju 3/4,najlepiej poszukaj kurtki wielosezonowej z gatunku "3 w 1" ,z możliwością odpinania poszczególnych elementów. Pewnie będzie to jakaś kurtka 3w1, jest w czym wybierać gorzej z kolorystyką, typowo wędkarskich kolorów jest mało. Osobiście kupiłem na amerykańskim eBayu uzywany komplet kurtka + spodniami ale bez jakichkolwiek śladów noszenia za niecałe 120$. Można szukać coś na allegro ale kiepsko z rozmiarami. Nosze już drugi rok i jestem zadowolony, membrana super sie spisuje. Używana odzież odpada, choć nie powiem ciekawa propozycja.
krs Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Kurtka kupiona, żadna tam specjalistyczna wędkarska, "zwykła" 3w1 zakupiona w InterSporcie, przetestowana nad wodą sprawdza się bardzo dobrze, koszt niewielki ok 200zł ,do moich potrzeb spokojnie wystarczy, sprawdziła się już w deszczu i temperaturze <5 stopni, na razie jestem zadowolony, jedyny minus to brak kieszonki na telefon ale tragedii nie ma
rapala Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Zapodaj link albo jakieś zdjęcie tej kurtki.Szukam czegoś 3/4 niekoniecznie na ryby ,ot ta na codzień.
krs Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Metkę wywaliłem , kurtka marki MCKinley, chyba ta z linku ale nie jestem pewien: Kurtka McKinley Dilan '3w1' 173572 :: Sklep internetowy Intersport Polska S.A. Była jeszcze droższa podobna o lepszych parametrach też tej samej marki za ok 400zł, jednak wziąłem tańszą na razie nie żałuję jest bardzo ciepła, oddycha i jest nieprzemakalna. Sporo kurtek do wyboru jest w rzeszowskim Intersporcie w Millenium Hall.
krzysiek556 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Posiada ktoś tą kurteczkę Kurtka Traper Fishing Expedition Short, potrzebuję opinii.
Recommended Posts