Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zadałem pytanie w innym wątku na temat aplikacji do nagrywania na kartę pamięci w telefonie komórkowym, prowadzonej rozmowy telefonicznej ale pod natłokiem innych informacji pewnie gdzieś umknęło.Nie ukrywam ,że taka funkcja była by wielce pomocna w rozwiązywaniu wielu spraw.Czasami słowo przeciwko słowu jest niewystarczające ,kiedy stoimy po stronie petentów...Zapewne nowsze telefony taką lub podobną funkcję posiadają (nie chodzi mi o Dyktafon) ,ja niestety jestem mocno związany z moim archaikiem czyli Nokią N95 8Gb:D. Po przewertowaniu kilku stron znalazłem taką prostą aplikację Download Ultimate Voice Recorder by Fingertip Access,Ultimate Voice Recorder by Fingertip Access 6.1.1 download

Mam pytanie do tych ,którzy są bardziej obeznani w obsłudze telefonów.Jak w/w aplikację wgrać do Noki ?

Posted

Dzięki.Właśnie zainstalowałem sobie tą aplikację,poszło nawet gładko i nic nie padło:D.Teraz poprzez jedno kliknięcie, mogę sobie nagrywać na kartę pamięci ,całą prowadzoną rozmowę telefoniczną.Myślę ,że warto mieć coś takiego w zanadrzu ,tak na wszelki wypadek np. wtedy ,gdyby ktoś chciał z nas zrobić "kozła ofiarnego" swojej niekompetencji o co w dzisiejszych czasach w RP nie trudno:).

Posted

Miałem kiedyś na Noki podobną aplikację, ale miała ona jedną wadę. Podczas nagrywania rozmówca słyszał co 10s "piiiik", co zdradzało nagrywanie rozmowy. Może w innych tego niema.

Posted

No to teraz trzeba uważać co się mówi, bo może to być wykorzystane do różnych celów:D

Chyba i ja zacznę nagrywać np kobitę. Najpierw coś obieca a potem głowa ją boli:eek: A tu "play recording" i kobicie guupio:D