Mateusz91 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Koledze w perfidny sposób zaj....umali najważniejsze co może być z rzeczy materialnych, czyli sprzęt karpiowy. Jeżeli ktoś natknie się na sprzęt w okazyjnej cenie proszę o kontakt. 2x kołowrotki Anaconda magic runner 6500 GT 1x kołowrotek Anaconda distanse carp 1x kij spod Anaconda 6-7lbs 2x kije Anaconda Base 3skład 3-3,25lbs 3,60m 2x kije prologic C1 3,5 lbs 3,90m. Sygnałki spro tec 3+1 Sygnałki prologic senzor 3+1 Anaconda Quick Pod
Michał82 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Był na zasiadce? Czy z jakiegoś pomieszczenia?? Masakra...
obroncamrowek Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ale pech! Miesiąc temu byłem na grzybach i zarypali mi zaślepkę haka holowniczego ze zderzaka (nowa 70zł) , z kolei dziś w nocy ktoś wydarł mi krzewy z korzeniami z ogrodu! To już ku*** szczyt wszystkiego! To i tak się nie równa z przypadkiem Twojego kumpla, nogi z dupy powyrywać jednym i drugim!
rapala Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Jeżeli sprzęt został skradziony u nas czyli Rzeszów lub okolice to proponuję poświęcić troszkę czasu i zrobić mały maraton po Lombardach .Często to tam trafia "lewy towar" ...
Mateusz91 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Niestety sprzęt nadal nie odnaleziony. Sprzęt został skradziony z domu. Jeżeli ktoś natrafi na jakieś podejrzane okazje - proszę o kontakt.
Recommended Posts