Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam panowie jesli chodzi o kulki to ja mam przepis ktory mi sie sprawdza na 1000%na kazdej wodzie sa to kulki niezawodne wymyslone przezemnie w sumie przypadkowo ale liczy sie efekt no chyba o to chodzi!Jesli ktos jest zainteresowany to go podam wkrotce.:rolleyes:

Posted
Wreszcie przepis na MAGICZNĄ KULKE :)

A skąd wiesz że sprawdza sie na KAŻDEJ wodzie???

Wiem z moich doswiadczen i wyjazdow nad rozne wody typu stawy zbiorniki zaporowe tj.SOLINA,SIENIAWA no bo przeciez mam tu niedaleko ryby w tych zbiornikach zawsze sa lowione na kulki typu owoc ale to ze ryby nie biora to zasluga tych ktorzy wrzucaja do wody tony tych kulek myslac o tym zeby przebic przykry zapach mulu a ja podeszlem to tego inaczej.PRZEPIS PODAJE TYLKO NA PRIV!:beer:

Posted

Podaje przepis na stonie glownej bo niebede kazdemu z osobna pisal niemam zbytnio czasu no i kto skorzysta z tego przepisu to prosze sie pochwalic na tej stronie pozdrawiam wszystkich KARPIARZY Z PODKARPACIA.

Posted

MIX RYBNY-dowolny ja urzywam tb 10jajek 1 lyzeczka kozieradki jest w sklepie zielarskim 1 lyzeczka melasy 1lyzeczka plaska barwnika czerwonego ja urzywam takiego w proszku kulki maja miec kolor ceglasty 2lyzeczki tranu taki z apteki+1lyzka oleju rubnego lub takiego z kucni tj.rzepakowy 1 lyzka plynny pokarm firmy sbs wiecie co to za firma Wyrobic ciasto,zrolowac ja robie 18mm zanetowe a na wlos 20mm lub nawet30mm zagotowac 2min i do dziela.

Posted

Zacznijmy od ważnych rzeczy, a mianowicie jest to mix kupiony a nie robiony od podstaw, czyli składu nie znamy i nie wiemy (nie wiesz) z jakich komponentów jest wykonany- w takim wypadku nie mam pojęcia co chcesz usłyszeć??? Że mix jest zaje.....ty???

Nie używałem i nie używam miksów TB, więc też nie mogę nic więcej napisać;)

Co do Twoich dodatków to.......sam nie wiem co napisać:D

Następna rzecz: Twierdzisz że Twój mix wszędzie się sprawdza, więc po co pytasz co o nim sądzimy???? Wydaje mi się że jeszcze nic na niego nie połowiłeś, gdyż dopiero go wymyśliłeś i pytasz Nas o zdanie! A nie lepiej by było gdybyś go normalnie zapodał i wtedy zapytał Nas:rolleyes:

Nie chce się tu wymądrzać, ale ja mam przepisy na miksy z minimum 12 komponentów i przynajmniej wiem co mam!

Ale i tak w tym wszystkim kulka odgrywa małą role, po prostu są ważniejsze rzeczy:beer:

Pozdrawiam

Ps: ile masz lat???