redfer Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witam wszystkich. Podpowiedzcie gdzie można zapolować na ładne "tygrysy" takie minimum 30 cm ? Nigdy nie zajmowałem się typowo tą rybą i w tym roku chciałbym coś zaliczyć. Metoda tylko spining. Pozdrawiam
jon987 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witam kolego jak chodzi o takie garbusy po 30 to nie jest tak łatwo bynajmniej u mnie do łowie na Wisłoce w okolicy Strzegocic i takie sztuki to już żyją bardziej osobno niż w stadach bynajmniej ja tak zauważyłem ale ja najlepsze brania miałem na małe kopytka perłowe lub czerwone i woblery dorado takie kleniowe kiełbik lub strzebla połamanie życzę
Dzienciol Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Takie garbuski regularnie łowie na żwirowni w Rzeszowie ul. Kwiatkowskiego. Przy okazji okonia trafi się sandał i czasami szczupak. Dobrym miejscem jest ostatnia zarośnięta zatoczka, ta od strony Strugu. Biorą tam takie na 30-40cm i często tam takie można złowić. Przynęta to jasny mały kogut, albo kopyto 5cm.
karol Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jeśli szczęście Ci dopisze możesz na Wisłoku wśród 20taków znaleźć konkretniejszą sztukę.Po powodzi na Wisłoku w Rzeszowie troche tego napłynęło
Recommended Posts