kafel Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witam zakładam ten temat żeby dowiedzieć się czy kolesie z dawnych czasów są jeszcze na forum pomimo tego że nie widać żadnych wpisów od nich. Przydało by się odświeżyć kontakty:) Jak coś to ja JESTEM:beer:
Sasanek Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Chyba nie powinien być tu mój wpis ale co to znaczy ,, kolesie .............." Edited January 4, 2014 by Sasanek
Gochu Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 @kafel wydaje mi sie, ze PSW TEAM monituje takie rzeczy i zamyka konta ktore po rejestracji nie daja znaku zycia Ja tez jestem... i bede jeszcze dluuugo!
Marcin Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Miotła vel Kafel jestem obecny i żyje:-)a masz co??;-);-)ps.widze że Pijo vel Pyo77 też obecny i żyje:-)kiedyś był chyba Fifek ale zaginął w akcji;-)
kafel Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 @Marcin - T.Nowak też jest, tylko nie pamiętam pod jakim nickiem:) Brakuje mi kilku co pisało dosyć ciekawie na początku kiedy się zarejestrowałem. Teraz po prostu znikli z wizji:) np. @Grunwald18, @Chmura Łukasz, i jeszcze paru innych brakuje.
Recommended Posts