ciumek Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Witam, moglibyście mi przybliżyc jakieś rzeczki w pobliżu Przemyśla gdzie mógłbym spróbowac złapac pstrąga? Kiedyś łapałem w Olszance ale aktualnie można sobie pomarzyc żeby jakiegoś kropka tam złapac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaba Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 dołącze się do tematu; Szukam rzeczek gdzie można pochodzić za kropkami w okolicach Rzeszów /Tarnów Dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz eS Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Panowie najprostsza rada.... wędką w rękę i szukajcie swojego eldorado podpowiedzi znajdziecie w wykazie wód Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilku86 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Witam, moglibyście mi przybliżyc jakieś rzeczki w pobliżu Przemyśla gdzie mógłbym spróbowac złapac pstrąga? Kiedyś łapałem w Olszance ale aktualnie można sobie pomarzyc żeby jakiegoś kropka tam złapac Z tego co wiem to w Przemyślu za kropkiem można pochodzić w 2 miejscach o których wiem pierwsze miejsce na jazie na wysokości kmieci a drugie na odcinku tarasu na zasaniu wiem ze w tamtym roku były tam a czy na dal jest to musisz sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien79 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Kolego owszem były tam pstrągi ale niestety zostały pożarte przez przemyskie człekokształtne czaple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilku86 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Kolego owszem były tam pstrągi ale niestety zostały pożarte przez przemyskie człekokształtne czaple. dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts