yasiek Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Cześć, nie wiedziałem czy tutaj czy na giełdzie pisać. Mam pewien problem. Do wędki dostałem tylko najtwardszą szczytówkę, którą i tak złamałem - teraz niemam ani jednej. Czy ktoś wie gdzie mółbym się w takie szczytówki (te cieńsze) zaopatrzyć w Rzeszowie? Może ktoś ma na sprzedaż? Albo jakie inne szczytówki pasują do tego modelu, lub można je w miarę łatwo dopasować Z góry dziękuje za pomoc
rapala Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Wystarczy zmierzyć średnicę szczytówki Szczytówka do feedera - Feedery, pickery - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gochu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 @yasiek możesz też skoczyć z ostatnim składem feedera do najbliższego sklepu wędkarskiego i dobrać na miejscu. Jeżeli jakaś Ci się spodoba a będzie za gruba to zawsze możesz delikatnie zeszlifować papierem ściernym.
tomek_ski Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Witam, mam do sprzedania jak coś proszę o priv
robin Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Mam pewien problem. Do wędki dostałem tylko najtwardszą szczytówkę, Po pierwsze reklamacja wędki. Jedna szczytówka to troche mało jak na feedera.
fordo48 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Witam do tego kija powinno być 3 sztuki szczytówek a nie jedna .
yasiek Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Witam do tego kija powinno być 3 sztuki szczytówek a nie jedna . Wędkę kupiłem używaną i tyle dostałem ;/ @Gochu Też miałem taki pomysł i chciałem się dowiedzieć czy wypali @Tomek_ski Priv leci
mapet77 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja też dorabiałem szczytówki do swojego kija i faktycznie możesz podjechać do sklepu i na pewno dobierzesz. Pamiętaj tylko jedno: lepiej, żeby szczytówka wchodziła ciaśniej (masz możliwość jej doszlifowania bardzo drobnym papierem ściernym) niż za luźna.
Recommended Posts