pawelgibadlo Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Witam, Zrobiłem kilka dla kolegi z forum. Liczę, że ryby to docenią. Taka moja propozycja na wiosenne pstrągi. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pawlikowski Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Ukręciłem kilka jigów pod kropki. Zobaczymy jak będą się spisywać. Luty już tuż tuż Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MilanND Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Brawo chłopaki kropy wynagrodza wasze starania nad woda;) nie będę ze swoimi paskudami wyskakiwał nawet. Poza tym zbyt mało żeby się chwalić
Pawlikowski Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Fajnie jakby zagryzały. Wstawiaj, wstawiaj Panie ! Być może więcej osób kręci i się pochwali i będzie szansa żeby jakiś fajny wzór podpatrzeć
Pawlikowski Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Kilka kolejnych jigów gotowych do rwania Sorry, że post pod postem, ale liczyłem na jakąś aktywność w temacie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MilanND Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Lało sie z nosa, lało sie z oczu ale żeby całkowicie nie oszaleć na chorobowym uszyłem kilka ubranek na puste haki Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pawlikowski Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 WoW Dobry arsenał Teraz już tylko brakuje większego pudełeczka
MilanND Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Dziś podwoiłem zestaw o nowe kolory może wystarczy do końca roku pasuje się wziąć za wobki
Pawlikowski Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Sierściuchy Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pawlikowski Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Tak na dobry początek roku Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts