BumeL Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) Co o tym sadzicie? Mial ktos z tym do czynienia? Przebywam aktualnie w Hiszpanii i zauwazylem ze tutaj jest to bardzo popularne. Zastanawiam sie nad kupnem tego"czegos" tylko mnie cena troche odstrasza. Ceny zaczynaja sie od 170E. Dobry sprzet na male zarosniete lowiska, bardzo cichy, i caly czas masz pelny kontak ze srodowiskiem ryb.Pomijajac cene i liczbe razy plywania tym w sezonie, uwazam ze to calkiem fajne plywadelko. http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg Edited July 28, 2010 by BumeL
krs Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie miałem z tym do czynienia ale wygląda ciekawie Na mniejsze zbiorniki w cieplejsze pory roku pewnie się sprawdzi. yK8i5YmhO58
rapala Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie miałem z tym do czynienia ale wygląda ciekawie Na mniejsze zbiorniki w cieplejsze pory roku pewnie się sprawdzi. Też tak myślę ale od razu nasuwa się mały problem o czym jestem przekonany a mianowicie rejestracji Belly Boat jako środka pływającego:D.PSR a już na pewno SSR do tego na pewno się przyczepi:D.
Andre Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dawno Cię nie było na forum Bumel. W tym Belly brakuje jeszcze uchwytu na puszkę:D A tak nawiasem metrowy szczupak pewnie by trochę poholował łowcę na tym sprzęcie.
kleniarz Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Hehe na pewno są już takie Belly z miejscówką na piwko Widziałem na żywo znajomego wędkarza w Belly Boat na niewielkim jeziorku w lubelskim - rewelka, łowił wzdręgi w trzcinach praktycznie na długość wędki ;)Wiadomo, że to sprzęt nie na każdą wodę ale w określonych warunkach to fantastyczna sprawa. Jak finansowo dam radę to pewnie sobię zrobię prezent na gwiazdkę i next sezon. Co do rejestracji to bez problemu, rejestruję się jak ponton. Pozdro kleniarz
Mateusz91 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A tak nawiasem metrowy szczupak pewnie by trochę poholował łowcę na tym sprzęcie. hehe, wyobraziłem sobie taką sytuację, dałbym wszystko żeby to zobaczyć komedia...
BumeL Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dawno Cię nie było na forum Bumel.W tym Belly brakuje jeszcze uchwytu na puszkę:D Ponoc dla Siksy sa modele z uchwytem na "kartonik napoju wisniowego" Nie lowilem ostatnio, ale juz za miesiac zaczynam sezon. Jakis miesiac temu lowilem z kamienistej plazy w morzu srodziemnym, i zaliczylem nieudany hol dorodnej Dorady. Surfcasting to calkiem fajna metoda. Nie radze sie wybierac na rybki bez duzego parasola.
Recommended Posts