Med Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Witam, jako że nigdy nie posiadałem takiego sprzętu byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Otóż przymierzam się do zakupu spodniobutów neoprenowych które pozwolą mi na spiningowanie przy zimniejszych porach roku. Na internecie jest cała masa modeli i producentów. Z tego co zauważyłem większość mieści się w przedziale 300 zł (jaxon, behr, mikado) ale również droższe kosztujące 500~ zł (DAM, team cormoran). Czy ktoś z użytkowników mógłby polecić konretnego producenta? Czy można kupić solidne neopreny z tej półki 300~ zł? I czy taki sprzęt rzeczywiście chroni ciało przed zimną wodą i dają komfort łowienia w lodowatej wodzie? Nigdy nie miałem takiego sprzętu i nie wiem czego się spodziewać, z kolei w normalnych woderach o tej porze roku łowić się nie da Będę wdzięczny za każdą odpowiedz.
ryba7 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jest już taki temat http://www.fishing.org.pl/f5/spodniobuty-neprenowe-4796/
Med Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Nie zauważyłem ;d Prosiłbym o przeniesienie mojego posta do istniejącego tematu.
Recommended Posts