Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nasz portalowy koleżka i mój częsty kompan spiningowych łowów zapewne jest już po tym magicznym ,,Tak" i bawi już na weselu ze swoja świeżo poślubioną żoną Magdaleną.

Seru, na nowej drodze życzę Ci wiele szczęścia, miłości i zrozumienia małżonki kiedy bladym świtem odpalisz swą srebrną maszynę chcąc pomachać kijem choćby tylko przez krótką chwilę :)

STO LAT MŁODEJ PARY!!!

Posted
I dobrze,czego masz mieć lepiej niż ja :D.Wszystkiego dobrego ;).

No właśnie i ja też:D. Tego czy lepiej nikt nie wie ale na pewno CZĘŚCIEJ;):D:D:D:.Wszystkiego najlepszego Lobosss!!!

Posted

Hehe dzięki wszystkim za życzenia, a co do zakończenia kariery to właśnie przyszedł mi pontonik KOLIBRI km 330 i trzeba z Milanem pojechać wypróbować sprzęt :P. Małżonka akceptuje mój nałóg przynajmniej na razie :)

Posted
Małżonka akceptuje mój nałóg przynajmniej na razie :)

Najlepiej to by było, gdyby małżonka nie tylko akceptowała, ale zeby pokochała;) również Twoje wędki a nie tylko Ciebie;))) Spróbuj jej czasem podsunąc kija...no ten, tego wędkarskiego kija;))):D:D:D:D

Posted

Wszystko jest na dobrej drodze, ostatnio powiedziała, że pojedzie ze mną na rybki tylko muszę jej kupić różowe wodery i dać uzbrojoną wędkę w kołowrotek i przynętę:):):)

Posted

Jak Madzia się skusi to mamy komplet załogi, tylko czy potem pozwoli nam spłynąć do brzegu jak wędkarstwo przypadnie do gustu:rolleyes:

Posted
Wszystko jest na dobrej drodze, ostatnio powiedziała, że pojedzie ze mną na rybki tylko muszę jej kupić różowe wodery i dać uzbrojoną wędkę w kołowrotek i przynętę:):):)

Jak znajdziesz te różowe wodery to daj znać, się zaopatrzę w takowe również;)))

• 2 weeks later...
Posted
Jak znajdziesz te różowe wodery to daj znać, się zaopatrzę w takowe również;)))

Może nie do końca o to chodzi ale na brodzenie w letnie upalne dni jak znalazł.

wodrampki

Posted
Może nie do końca o to chodzi ale na brodzenie w letnie upalne dni jak znalazł.

:D

ok - na upał w sama raz;) - ale na "chłodno" to one się nie nadają;)) Ale zanim zasznurowałabym to wszystko... to na ryby odechciałoby mi się wyjścia;P

Ale szukajcie dalej panowie tych różowych woderów;)