MilanND Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nasz portalowy koleżka i mój częsty kompan spiningowych łowów zapewne jest już po tym magicznym ,,Tak" i bawi już na weselu ze swoja świeżo poślubioną żoną Magdaleną. Seru, na nowej drodze życzę Ci wiele szczęścia, miłości i zrozumienia małżonki kiedy bladym świtem odpalisz swą srebrną maszynę chcąc pomachać kijem choćby tylko przez krótką chwilę STO LAT MŁODEJ PARY!!!
Rimm Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wszystkiego najlepszego i udanych połowów na nowej drodze życia.
mokrzo Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Gratulacje, wszystkiego najlepszego!no toś chłopie już se połapał
beret Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 I dobrze,czego masz mieć lepiej niż ja .Wszystkiego dobrego .
Oktawian Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 WASZE ZDROWIE !!! Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze
rapala Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 I dobrze,czego masz mieć lepiej niż ja .Wszystkiego dobrego . No właśnie i ja też. Tego czy lepiej nikt nie wie ale na pewno CZĘŚCIEJ;):D:D:.Wszystkiego najlepszego Lobosss!!!
MunieK Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no to juz po rybkach Lobossa cos juz nie widac na forum szczescia kolego ;]
Lobosss Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hehe dzięki wszystkim za życzenia, a co do zakończenia kariery to właśnie przyszedł mi pontonik KOLIBRI km 330 i trzeba z Milanem pojechać wypróbować sprzęt . Małżonka akceptuje mój nałóg przynajmniej na razie
rybka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Małżonka akceptuje mój nałóg przynajmniej na razie Najlepiej to by było, gdyby małżonka nie tylko akceptowała, ale zeby pokochała;) również Twoje wędki a nie tylko Ciebie;))) Spróbuj jej czasem podsunąc kija...no ten, tego wędkarskiego kija;))):D:D:D
Lobosss Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Wszystko jest na dobrej drodze, ostatnio powiedziała, że pojedzie ze mną na rybki tylko muszę jej kupić różowe wodery i dać uzbrojoną wędkę w kołowrotek i przynętę:)
MilanND Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Jak Madzia się skusi to mamy komplet załogi, tylko czy potem pozwoli nam spłynąć do brzegu jak wędkarstwo przypadnie do gustu:rolleyes:
rybka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wszystko jest na dobrej drodze, ostatnio powiedziała, że pojedzie ze mną na rybki tylko muszę jej kupić różowe wodery i dać uzbrojoną wędkę w kołowrotek i przynętę:) Jak znajdziesz te różowe wodery to daj znać, się zaopatrzę w takowe również))
MilanND Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Jak znajdziesz te różowe wodery to daj znać, się zaopatrzę w takowe również)) Może nie do końca o to chodzi ale na brodzenie w letnie upalne dni jak znalazł. wodrampki
rybka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może nie do końca o to chodzi ale na brodzenie w letnie upalne dni jak znalazł. ok - na upał w sama raz;) - ale na "chłodno" to one się nie nadają) Ale zanim zasznurowałabym to wszystko... to na ryby odechciałoby mi się wyjścia;P Ale szukajcie dalej panowie tych różowych woderów;)
Recommended Posts