Siksa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jest już dostępna nowość firmy Dorado a mianowicie nowy wobler o nazwie Blagier. W przyszłym tygodniu mają powiększyć ofertę kolorystyczną o pozostałe wzory. Jako fan głęboko schodzących małych woblerów już sie nie mogę doczekać aż dorwę je w ręce. Jestem przekonany, że klenie a w szczególności brzany je polubią Równocześnie zostanie wprowadzony inny wobler o nazwie Beetle przeznaczony do wędkowania z powierzchni ale Blagier to jest to:) http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/blagier-a20-p97-k8849.html
jon987 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Witam Siksa mi tez wpadł w oko juz był podobny wobek z serii Magic tylko 1,8cm 1,5g kolor BT miałem takiego bardzo łowny klonki biły w niego jak szalone i nawet pstrąg nim nie pogardził ale zębaty dał mu rade i szukałem po sklepach w Debicy i Tarnowie to powiedziano mi że to była wersja próbna ale tego kupie tylko ciekawe kiedy będzie wDębicy
jon987 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witam kolego Beret chodziło mi o ten woblerek tylko http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dorado-beetle-3-g5-a20-p97-k8853.html ze go wczesniej nie znalazłem
frodarek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czy ten wobler Dorado Blagier sprawdza się w połowach klenia.Jeżeli miał ktoś z nim styczność to proszę o opinię.
Marcin Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sprawdza się i jest bardzo dobry na głębsze miejsca.Świetnie pracuje w nurcie i nie koziołkuje,tu masz podstawowe wzory blagierów każdy zaliczył klenia;) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Damian Ł. Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 (edited) Co prawda klenia na "Blagiera" jeszcze nie złowiłem, ale jest to naprawdę świetna przynęta na rzeczne okonie z głębszych miejsc (najlepiej reagowały na "naturalnego" okonka). Zaliczyłem tą przynętą również dwie brzany - ale wyjąłem tylko jedną, druga się spięła (była prawdopodobnie podhaczona). PS. Tylne kotwice w "Blagierach" należy koniecznie wymienić na np. Ownery - bo te oryginalne są beznadziejne. Edited September 13, 2011 by Damian Ł.
Piotr Madura Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Żeby nie zakładać nowego tematu - pojawiły się woblery dorado w nowych, zielonych pudełkach. Na pierwszy rzut oka przynęty różnią się od starych jedynie kotwiczkami. Czy ktoś kupował i lowil już na woblery z "odświeżonej" partii? Mam cichą nadzieję, że jakość wykonania jest niegorsza od tego z czym do tej pory mieliśmy do czynienia... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts