Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jest już dostępna nowość firmy Dorado a mianowicie nowy wobler o nazwie Blagier. W przyszłym tygodniu mają powiększyć ofertę kolorystyczną o pozostałe wzory. Jako fan głęboko schodzących małych woblerów już sie nie mogę doczekać aż dorwę je w ręce. Jestem przekonany, że klenie a w szczególności brzany je polubią:) Równocześnie zostanie wprowadzony inny wobler o nazwie Beetle przeznaczony do wędkowania z powierzchni ale Blagier to jest to:)

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/blagier-a20-p97-k8849.html

Posted

Witam Siksa mi tez wpadł w oko juz był podobny wobek z serii Magic tylko 1,8cm 1,5g kolor BT miałem takiego bardzo łowny klonki biły w niego jak szalone i nawet pstrąg nim nie pogardził ale zębaty dał mu rade i szukałem po sklepach w Debicy i Tarnowie to powiedziano mi że to była wersja próbna ale tego kupie tylko ciekawe kiedy będzie wDębicy

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Sprawdza się i jest bardzo dobry na głębsze miejsca.Świetnie pracuje w nurcie i nie koziołkuje,tu masz podstawowe wzory blagierów każdy zaliczył klenia;)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted (edited)

Co prawda klenia na "Blagiera" jeszcze nie złowiłem, ale jest to naprawdę świetna przynęta na rzeczne okonie z głębszych miejsc (najlepiej reagowały na "naturalnego" okonka).

Zaliczyłem tą przynętą również dwie brzany - ale wyjąłem tylko jedną, druga się spięła (była prawdopodobnie podhaczona).

PS.

Tylne kotwice w "Blagierach" należy koniecznie wymienić na np. Ownery - bo te oryginalne są beznadziejne.

Edited by Damian Ł.
  • 5 years later...
Posted

Żeby nie zakładać nowego tematu - pojawiły się woblery dorado w nowych, zielonych pudełkach. Na pierwszy rzut oka przynęty różnią się od starych jedynie kotwiczkami. Czy ktoś kupował i lowil już na woblery z "odświeżonej" partii? Mam cichą nadzieję, że jakość wykonania jest niegorsza od tego z czym do tej pory mieliśmy do czynienia...  

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować