rapala Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Jak wiadomo ,produkt ten jest chętnie używany przez karpiarzy.Sam go dość sporo zużywam w sezonie.Ceny wahają się od ok. 20zł do kilkudziesięciu złotych / litr.Natknąłem się na taki OLEJ RYBNY ŁOSOSIOWY zanęta pasza karma 10 l. (4205288579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Cena wydaje sie być dobra ,pozostaje kwestia jakości i wykorzystania w ciągu jednego - dwóch sezonów takiej ilości. Może orientuje się ktoś z Was jakie są terminy ważności takich produktów?Ktoś chętny na "podział" oleju ?
Szpilka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Witam, hmm w sumie to ja mogę przygarnąć połowę Pozdrawiam
rapala Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Troszkę zorientowałem się w tej ofercie i jest ta : -termin przydatności 3 miesiące -nie sprzedają w mniejszych opakowaniach np. 5L A więc temat jak dla 1-2 osób raczej nie do ogarnięcia.Druga kwestia to jakość.Można by było zakupić 3-4 L na próbę do testów a na drugi sezon zabrać 10L do podziału,ale z emaila jaki otrzymałem wynika jasno ,ze sprzedają tylko takie opakowania.Z drugiej strony ciekawi mnie jaką przydatność mają oleje sprzedawane w sklepach wędkarskich? Rzadko spotyka się datę nabitą na opakowaniu.No cóż trzeba szukać dalej ...
fish007 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Kupiłem jakiś czas temu z kumplami na spółkę taki właśnie olej , mnie przypadło 1,5 litra, olej taki sobie żadna rewelacja ale cena też nie jest wysoka, dodaję do zanęty , używałem jako dipu, w sumie żałuję że kupiłem , drugi raz nie kupię ale to tylko moje skromne zdanie, każdy zrobi jak chce
Recommended Posts