marek118 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Witam Kolegów zna ktoś jakieś komercyjne zbiorniki koło Niska? Pozdrawiam
Michał82 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Witam kolegę z Niska, najbliżej mamy Grębów - Przystanek Stawy, trochę dalej Łowisko Chmielek, a później to już chyba okolice Rzeszowa, Jarosławia i Lublina Szału nie ma ...
marek118 Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 (edited) Dziękuję za odpowiedź. Ja akurat w Nisku nie mieszkam ale w niżańskim powiecie a dokładniej koło Krzeszowa. Chcę wypróbować metodę na jakiejś komercyjnej wodzie i stąd moje pytanie. Jest łowisko w lesie koło Woli Żarczyckiej-kiedyś tam jeździłem motocyklem ale w celach turystycznych-samochodem raczej po tej drodze nie da się jechać bo prowadzi przez las. Edited June 2, 2014 by marek118
Michał82 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Na metodę na Grębowie można połowić, w tym roku kilka ryb tam na metodę ustrzeliłem
marek118 Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 (edited) Kupiłem do metody pellet aler aqua i chcę go przetestować na komercyjnym łowisku. Na zbiorniku na ktorym łowię nic ostatnio nie bierze.W tamtym roku zanęta dawała lepsze efekty niż pellet. Teraz kupiłem też Lorpio do metody ale nie bardzo wabi a mam wrażenie że za mocno się klei. Edited June 2, 2014 by marek118
Recommended Posts