krs Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ciekawi mnie jak wygląda sprawa z dostępnością sprzętu castingowego na terenie Rzeszowa ale i okolicach. Interesują mnie przede wszystkim kije castingowe i multiplikatory. Czy są sklepy, które specjalizują się w sprzedaży tego typu sprzętu ? Wszelkie info mile widziane. Rozszerzyłem dział spinningowy o metodę castingową, metoda ta staje się coraz bardziej popularna, również na tym forum mamy kilku jej zwolenników
Szymek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 I ja jestem tego właśnie ciekaw bo zimą chciałbym zainwestować w zestaw castingowy.
Dzienciol Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dużego wyboru to nie ma, ale kilka patyków i multiplikatorów można pomacać w Karinie. Jak będzie trzeba to i sprowadzić mogą wybrany sprzęt. Sam planuje znowu zakup takiego zestawu, bo miałem, ale guupi sprzedałem.
rapala Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dużego wyboru to nie ma, ale kilka patyków i multiplikatorów można pomacać w Karinie. Jak będzie trzeba to i sprowadzić mogą wybrany sprzęt. Sam planuje znowu zakup takiego zestawu, bo miałem, ale guupi sprzedałem. Zgadza się,rynek raczej ubogi a i doradztwo słabiutkie.Aby dobrze dobrać kij do swoich preferencji trzeba go mieć w ręce,po prostu kij musi "leżeć". Fajna strona o castingu,trochę wiedzy można łyknąć. http://www.multiplikator.pl/
Recommended Posts