rapala Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Od kilku miesięcy bawię się lustrzanką i przydałoby się wreszcie coś z tych "wypocin" przelać na papier.Kilka dni temu ,wywołałem kilka zdjęć na próbę w automacie ,w jednym z super marketów ale prawdę powiedziawszy,jakość tych zdjęć jest lekko dyskusyjna.Zdjęcia za ciemne no i odwzorowanie kolorów mizerna.Nie sądzę aby zdjęcia były źle obrobione ,sprawdzałem na kilku monitorach i było ok. Wiem ,że jakieś tam procentowe odstępstwa muszą być ale nie aż tak duże.Może polecicie jakiś dobry fotolab w Rzeszowie ? Nie chodzi mi o cenę odbitek bo za jakość trzeba zapłacić ale ja to wolę zrobić a mieć satysfakcjonujące mnie zdjęcia.Może ktoś z forumowiczów zajmuje się tym tematem i... Jak wiadomo ...Żadna forsa nie śmierdzi;).
Leszek Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ja wywołuję w Media Markt. Nie musisz fatygować się osobiście . Wysyłasz fotki z ich strony. Idziesz tylko raz po odbiór. Jakość więcej niż zadowalająca. MediaMarkt FotoLab Online
VeJeK Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Też mam wywołane jedno zdjęcie w Media Markt i jestem zadowolony z jakości
texel Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Spróbuj u Kasowskiego na Kościuszki. Kasowski i Spółka - studio nowoczesnej fotografii
BRC Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A ja robię odbitki sobie sam. Drukarki termosublimacyjne są teraz naprawdę świetnej jakości. Parę sekund i jest zdjęcie. Koszty też do przyjęcia.
rapala Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Po intensywnych poszukiwaniach:D (odwiedziłem ze sześć) ,wreszcie znalazłem fajny lab Pasaż, Galeria, Centrum Kulturalno - Handlowe Millenium Hall Rzeszów - Twoje miejsce w Rzeszowie! ...Polecam:) Jedyny minus : ściągając ich program do exportu zdjęć online mój Norton Internet Security wyje że ...plik zainfekowany:D.
Mateusz91 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 @rapala, jaki jest czas oczekiwania na zdjęcia? Potrzebuje wykonać kilka zdjęć "na już" i szukam miejsca, gdzie mógłbym je zrobić w dobrej jakości. A wszystkie automaty, takie jak np. W Auchan czy fotojoker odbijają jakby zdjęcie było robione pralką. Wysłane z mojego iPhone 4s przez Tapatalk
rapala Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 W Colorlandzie myślę że kilka zdjęć zrobią od ręki.
Recommended Posts