Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od kilku miesięcy bawię się lustrzanką i przydałoby się wreszcie coś z tych "wypocin" przelać na papier.Kilka dni temu ,wywołałem kilka zdjęć na próbę w automacie ,w jednym z super marketów ale prawdę powiedziawszy,jakość tych zdjęć jest lekko dyskusyjna.Zdjęcia za ciemne no i odwzorowanie kolorów mizerna.Nie sądzę aby zdjęcia były źle obrobione ,sprawdzałem na kilku monitorach i było ok. Wiem ,że jakieś tam procentowe odstępstwa muszą być ale nie aż tak duże.Może polecicie jakiś dobry fotolab w Rzeszowie ? Nie chodzi mi o cenę odbitek bo za jakość trzeba zapłacić ale ja to wolę zrobić a mieć satysfakcjonujące mnie zdjęcia.Może ktoś z forumowiczów zajmuje się tym tematem i... Jak wiadomo ...Żadna forsa nie śmierdzi;).

Posted

A ja robię odbitki sobie sam. Drukarki termosublimacyjne są teraz naprawdę świetnej jakości.

Parę sekund i jest zdjęcie. Koszty też do przyjęcia.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

@rapala, jaki jest czas oczekiwania na zdjęcia? Potrzebuje wykonać kilka zdjęć "na już" i szukam miejsca, gdzie mógłbym je zrobić w dobrej jakości. A wszystkie automaty, takie jak np. W Auchan czy fotojoker odbijają jakby zdjęcie było robione pralką.

Wysłane z mojego iPhone 4s przez Tapatalk