Ethical Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Witam, Czy któryś z kolegów miał przyjemność wędkować w Cyziówce ? wiem że wolno tam łapać pod warunkiem że wynajmuję się tam domek i taki właśnie mam plan tylko że w internecie nie ma totalnie nic na temat rybostanu, wyników, jakości łowiska itd. Prosze o pomoc jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam.
rurek22 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Jakiś miesiąc temu miałem okazję . Miejsce sympatyczne, staw ok 1 ha , trochę na mój gust za bardzo uładzony. Ciężko mi wydawać jakieś wiążące opinie bo wędkowanie było dodatkiem do intensywnych "Polaków rozmów nocnych":D Przez noc na 4 wędkach zameldowały się 2 kroczki (tyle zarejestrowaliśmy ) Oznak żerowania jakichś okazów też nie było. Nie znaczy to ,że trzeba skreślić temat, ale ja na ryby wybrałbym inne miejsce. Na imprezowanie zaś - miejsce idealne.
Guest Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Byłem tam na zwodach Wójta Gminy.Przyciąłem amura ale nie udało mi się go wyciągnąć bo był za wielki..Poplątał się z innymi uczestnikami. Jednemu zabrał wędkę na środek Kara za to że nie zwinął wędki jak go prosiłem..
damian 86 Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Witam,ktoś wie jak aktualnie wygląda łowienie na cyziowce? Można liczyć tam na jakieś rybki?
Recommended Posts