rapala Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Mam do małej "regeneracji" fotel od t4 i poszukuję w Rzeszowie lub najbliższej okolicy tapicera samochodowego.Za pomoc w znalezieniu odpowiedniej osoby na najbliższym Zlocie:).
arkadius1987 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Z Rzeszowa nie znam tapicera, ale ja obszywałem siodło do motocykla w warsztacie w Stobiernej i jestem bardzo zadowolony "full profeska" - WB Line - Custom - na tej stronie masz kontakt i galerie
Gabriel Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nie wiem ile km to jest „najbliższa okolica” – ale Krasne, Strażów, Malawa – zagłębie tapicerów głownie meblowych. Ale i z tego co wiem to z samochodowymi elementami dają sobie świetnie rade. Podjedz do kilku, albo do hurtowni pianki/gąbki do tapicerowani w Strażowie i na pewno dostaniesz kilka adresów.
Gabriel Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Dzwoniłem do kolegi który obszywał kierownice i dźwignię zmiany biegów + wymiana tapicerki na jednym fotelu. Robił to gdzieś koło kościoła na Staromieściu. Ulica Gabrieli Zapolskiej - jakieś początkowe numery. Cytuje vis a vis sklepu z "odzieżą dla tancerzy":)
Miko Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jest jeszcze jeden tapicer w Stobiernej. Robiłem u niego w tamtym roku siedzenie i kanapę do trajki. Może nie ma profesjonalnego warsztatu, ale zna się na rzeczy. Jak coś, to mam do niego numer.
rapala Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Temat już ogarnięty,wielkie dzięki wszystkim za pomoc:).
Recommended Posts