NUNEK Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Witam Wszystkich. Licytacja jest organizowana przez PSW. Pod młotek na licytacji idzie jedna z czapeczek XZOGI widoczna na zdjęciu. Ponieważ zbliż się zima całkowity dochód z licytacji jaki uzyskam przekażę do kolegi @rapala gdzie w póżniejszym terminie kolega wpłaci kwotę uzyskaną do odpowiednich organów. Panie i Panowie licytacja potrwa do 6 grudnia 2014roku do godziny 20.00. Serdecznie zapraszam do udziału w tej zabawie. Więc lecimy kto da więcej. Pozdrawiam NUNEK
robin Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Witam Wszystkich.Licytacja jest organizowana przez PSW.kolega wpłaci kwotę uzyskaną do odpowiednich organów. Pozdrawiam NUNEK Co to za organy ? Pytam z ciekawości bez żadnych podtekstów.
rapala Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Całość wylicytowanej kwoty zostanie przeznaczona na akcję charytatywną , którą wzorem ubiegłego roku będziemy organizować. Jaka to będzie akcja i na jaki cel będą zbierane pieniążki , przedyskutujemy jeszcze na forum ogólnym... Potrzebujących nie brakuje. P.S. Daje 10zł...
NUNEK Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 PRZEPRASZAM ale się pomyliłem z datą . ZMIANA DATY LICYTACJA POTRWA DO 18 PAZDZIERNIKA 2014 ROKU DO GODZIMY 20.00.
NUNEK Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Witam. Pragnę tylko przypomnieć że licytacja potrwa jeszcze tylko 48 godzin. Serdecznie zapraszam do zabawy. PS. Forsa pójdzie na szczytny cel:)
NUNEK Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Pragnę powiadomić Wszystkich iż CHAMPIONEM w licytacji zostaje kolega @fordo48 i to do niego wędruje czapeczka XZOGI,a całkowity dochód z tej licytacji przekaże do kolegi @rapala.
rapala Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Pieniążki za wylicytowaną czapeczkę kolega @fordo48 niech wpłaci na konto podane przez admina w PW. Gratuluję wygranej licytacji!
fordo48 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Witam i jest mi bardzo miło że mogę jakoś pomóc w taki tylko sposób , teraz już będe miał drugą do kolekcji .
krs Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Witam i jest mi bardzo miło że mogę jakoś pomóc w taki tylko sposób , teraz już będe miał drugą do kolekcji . Wpłata w wysokości 100zł wpłynęła na nasze konto, dziękujemy ! Pieniądze będę przekazana na jakiś szczytny cel, o konkretach napiszemy wkrótce jak tylko ustalimy szczegóły.
NUNEK Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 WITAM. Kolega @fordo48 dorzucił od siebie jeszcze 20zł ZAUWAŻYŁEM to miłe z jego strony. fordo48 masz u mnie wielkie:beer:......................!!PODZIEKOWANIA.
fordo48 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Witam nie ma za co mi dziękować całą przyjemnośc po mojej stronie że mogę komuś pomóc chciaż w taki sposób .
fordo48 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Witam dziękuje bardzo przesyłka już dotarła do mnie .
Recommended Posts