Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, potrzebuję rady przy zakupie pudełek na muszki. Rzeszowskie sklepy uzbroją Cię w sprzęt karpiowy po uszy, jeśli chodzi o muszkarstwo to bieda aż piszczy.. Poszukuję pudełek pod wszelkiego rodzaju sieczkę na lipienia. W internecie jest spory wybór pudełek ale z obrazka ciężko wybrać.. Szukam pudełka które zmieści ok 200 much i najlepiej aby było max dwu stronne i miało dobrą piankę aby malutkie muszki dobrze się jej trzymały. Od razu zaznaczę że nie chce wydać na nie stówy lub więcej :) Pomoże ktoś? :beer:

Posted (edited)

Ryba, odezwij się na prv albo tel. Jak nie musisz kupić dziś lub w weekend to ...

Pracuje teraz 2 ulice od Ciebie, a mam kilka rodzajów pudełek w domu to mogę zabrać z sobą.

Pooglądasz na żywo i coś wybierzesz.

Do tego mam na sprzedaż C&A - ideał na lipieniową sieczkę i pedałki (2 stronne + demontowanaąwkładkę) ... może będziesz zainteresowany

O ile się nie myle to jest to to pudełko: C and F 3500 Series, Pudełka muchowe - Taimen

model CF 3510F W.P.F.C. lub CF 35878 W.P.F.C.

A dla porównania mam też pudełko Gawlika za 1/6 ceny CF ... i sam zdecydujesz.

http://www.bogdangawlik.pl/product_info.php/cPath/70_874/products_id/9189

g

Edited by Gabriel
  • 4 years later...
Posted

Od ostatniego wpisu przerzuciłem  sporo pudełek różnych producentów.

Bardzo ciekawą propozycją jest pudełko Taimen Waterproof Fly Box 5000 SF. Mieszcze  w nim wszystkie muchy na lipienie, z płytszej strony nimfy a z głębszej  suche. Cena - około 40zł :)

Co do pudełek na strimery kupiłem pudełko C&F DESIGN CF-2500 PUDEŁKO WATERPROOF MEDIUM SLIT FOAM FLY CASE. Wykonanie super, wielkość odpowiednia żeby zmieścić je w kamizelce, torbie biodrowej. Mieści sporą ilość strimerów.

Tylko ta cena.. 

Pod koniec miesiąca odwiedzę  Bartka Rapieja i oglądnę pudełko Trapera - 196*116*42D. Wygląda nieźle i cena i wporządku.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować