Guest Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Wczorajsze popołudnie, miejsce staw w miejscowości Medyka pod Przemyślem, próba nowo zakupionego kołowrotka i wpadł piękny okoń na 31 cm, było jeszcze kilka małych ale tylko ten zasłużył na słit focie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Czyli ktoś tam łowi morze napiszesz o tym dołku. A te tablice zakaz połowu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Zbiornik został wyczyszczony i zarybiony 2 lata temu, występuje tam: płoć, karaś, karp, amur, jest pełno okonia i szczupaka (średnia długość 40-55 cm), ani leszcza, czy też sandacza nie spotkałem. Co do tablic o zakazie to zostały postawione w momencie zarybiania, teraz można łowić, nie obowiązują tam żadne opłaty ani pozwolenia... no i prawdopodobnie - na co czekam, gmina na wiosnę ma się zabrać za drugą część stawu który ciągnie się przez cały park aż praktycznie do granicy z Ukrainą, jeśli faktycznie uda się to zrealizować to lepszego miejsca w okolicy nie znajdziemy.... Na zdjęciach pokazuje jak wygląda to miejsce Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Przeniosłem posty z wątku "Moje Tajne łowisko", skoro kolega podaje lokalizację zbiornika chyba tajne nie jest Może zna ktoś nazwę tego bajorka to zmienię tytuł wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts