rimmon2011 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Witam Zacząłem spinningować trochę ponad miesiąc temu i planuję zakup nowej wędki (wygrzebany ze starych wędek silstar o c.w. 40-60g się nie nadaje z oczywistych powodów ). Planuję łowić głównie na Wisłoku ok. 40km w dół i w górę od Rzeszowa, przynajmniej na razie. Czy mógłby mi ktoś poradzić jaki kij nabyć? Fundusze ok 300 zł. Czy muszę się od razu określić co do gatunku ryb które chcę łapać, czy da się wybrać coś pośredniego? Z tego że nie istnieje uniwersalna wędka zdaję sobie sprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 ...Czy muszę się od razu określić co do gatunku ryb które chcę łapać, czy da się wybrać coś pośredniego? Z tego że nie istnieje uniwersalna wędka zdaję sobie sprawę Również witamy na stronach PSW. Dobrze by było aby jednak podał preferowany gatunek poławianych ryb .Ułatwi to znacząco poruszanie się w tym temacie. Tak jak nie ma uniwersalnej wędki tak również nie ma uniwersalnej odpowiedzi na pytanie jakie zadałeś. Przewertuj kilka tematów w tym wątku http://www.fishing.org.pl/f18/ a na pewno znajdziesz tam sporo cennych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts