namek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Witam wszystkich serdecznie na Forum mam pytanie odnośnie obrotówek Jaxona łowi ktoś na nie? są łowne? interesuje mnie model Holo Select Classic Contra z góry THX za odpowiedzi
dkonrad23 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jak dla mnie są średnio łowne, ale nie są najgorsze. Jeśli chodzi o obrotówki to dużo lepsze efekty miałem na SPINNER DAM EFFZETT PREDATOR. To są te ze skrzydełkiem typu long. Najlepsze efekty były na czerwony kolor. Na ten Holo Select Classic Contra też kilka szczupłych miałem, jednak osobiście wolę Effzett.
Tomasz eS Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 (edited) Witam wszystkich serdecznie na Forummam pytanie odnośnie obrotówek Jaxona łowi ktoś na nie? są łowne? interesuje mnie model Holo Select Classic Contra z góry THX za odpowiedzi To samo pytanie co na jerku zadajesz mimo że tam usłyszałeś 100 odpowiedzi. O co Ci chodzi ?? Po 2 przywitaj się siew odpowiednim dziale. Edited December 11, 2014 by Tomasz eS
drewno2601 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Oj nie ciskaj się przecież nic nie napisał złego. A co do blach... To pytanie takie jak czy lepiej jeździ sie mercedesem czy fordem...
majster222 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Cześć. Ja osobiście polecam powyżej 2 DAM-a, natomiast wszystko poniżej to dla mnie tylko Mepss. Pozdrawiam.
Recommended Posts