Stefek Czestochowa Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Drodzy forumowicze!!! Poszukuje telefonu kontaktowego do karpiarza Beńka posiadającego przyczepy campingowe nad Soliną Zawóz. Stefek
kubus Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Witaj. Szukaj kontaktu przez stronę "łowcy karpi" albo Leny na do niego tel.
lenox Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Nie mam numerów to takich typów jak on,Krzysiek również ,szukaj przez fejsbuta;) Edited January 5, 2015 by lenox
kubus Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Poprawka. Szukaj kontaktu przez wotokar.pl - kiedyś łowili razem, a jak teraz to... Bóg raczy wiedzieć.
rapala Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Z tego co mi wiadomo to Benek już nie wynajmuje przyczep campingowych. Jest to informacja , którą przekazał mi jakiś czas temu mój znajomy ale zaznaczam , że to info trzeba sprawdzić.
zk team Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Z tego co mi wiadomo to Benek już nie wynajmuje przyczep campingowych. Jest to informacja , którą przekazał mi jakiś czas temu mój znajomy ale zaznaczam , że to info trzeba sprawdzić. Masz rację, od kilku lat już nie wynajmuje przyczep.
Recommended Posts