lisses Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Gratuluję spotkania, a przede wszystkim połowionych rybek:eek: Muszę się chyba sam zastanowić nad powiększeniem frekwencji przy kolejnym spotkaniu.
lenox Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 (edited) Ze swojej strony chciałbym ogromnie podziękować @Rapali za przebyte kilometry,aby dotrzymać słowa i towarzystwa:beer:.Chłopakom z Krosna za wynik i współpracę oraz @Siksie za pucharek też należy się Takie zasiadki długo się pamięta.Już tydzień wcześniej zaczęliśmy przygotowania z @Krisem i trochę wsypaliśmy do wody.Przez trzy doby wykorzystaliśmy ponad 30 kg kulek proteinowych Łowcy Karpi,10 kg pelletów MC Karp, kilkadziesiąt kilo ziaren i z 2 litry zalew owocowych też od MCK.Efekty przeszły nasze oczekiwania,a rybki zaczęły jeździć już z pierwszych wywózek.Ilość złowionych amurów mogła być znacznie większa,ale po pierwszej dobie robiło się to trochę monotonne i wiele zestawów robiliśmy anty amurowych tzn.długie włosy i kulki 2 x 30 mm,aby złowić karpia.Pomogło bo wpadło kilka miśków,w tym mega waleczne 13+ Krzyśka.Szczytem były owocowe Mentosy które również ssali azjaci:D.Tym razem nie miałem aparatu i nie mam żadnych foci,a i rybki odpływały mi prosto z maty bez obściskiwania. @Kris wkleił pierwszego amura zasiadki,a @Rapala ostatniego karpia. Dzięki jeszcze raz i do następnego:beer: Edited May 25, 2015 by lenox
elte Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Widzę, że zlot się udał i rybki dopisały Mam nadzieję, że niedługo na następnych i ja się pojawię to frekwencja będzie trochę większa
Sander Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Ołapałem się za wszystkie czasy.Dzięki wielkie dla współtowarzyszy wyprawy. Do następnego
buchu Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Masakra piękne rybki gratuluje ! Szkoda że nie mogłem być w tym roku ale zdrowie ważniejsze. Gratuluje jeszcze raz. Pozdro
Recommended Posts