Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gratuluję spotkania, a przede wszystkim połowionych rybek:eek: Muszę się chyba sam zastanowić nad powiększeniem frekwencji przy kolejnym spotkaniu.

Posted (edited)

Ze swojej strony chciałbym ogromnie podziękować @Rapali za przebyte kilometry,aby dotrzymać słowa i towarzystwa:beer:.Chłopakom z Krosna za wynik i współpracę oraz @Siksie za pucharek też należy się :beer:

Takie zasiadki długo się pamięta.Już tydzień wcześniej zaczęliśmy przygotowania z @Krisem i trochę wsypaliśmy do wody.Przez trzy doby wykorzystaliśmy ponad 30 kg kulek proteinowych Łowcy Karpi,10 kg pelletów MC Karp, kilkadziesiąt kilo ziaren i z 2 litry zalew owocowych też od MCK.Efekty przeszły nasze oczekiwania,a rybki zaczęły jeździć już z pierwszych wywózek.Ilość złowionych amurów mogła być znacznie większa,ale po pierwszej dobie robiło się to trochę monotonne i wiele zestawów robiliśmy anty amurowych tzn.długie włosy i kulki 2 x 30 mm,aby złowić karpia.Pomogło bo wpadło kilka miśków,w tym mega waleczne 13+ Krzyśka.Szczytem były owocowe Mentosy które również ssali azjaci:D.Tym razem nie miałem aparatu i nie mam żadnych foci,a i rybki odpływały mi prosto z maty bez obściskiwania. @Kris wkleił pierwszego amura zasiadki,a @Rapala ostatniego karpia.

Dzięki jeszcze raz i do następnego:beer:

Edited by lenox
Posted

Widzę, że zlot się udał i rybki dopisały :) Mam nadzieję, że niedługo na następnych i ja się pojawię to frekwencja będzie trochę większa :beer:

Posted
:eek: Masakra piękne rybki gratuluje ! Szkoda że nie mogłem być w tym roku ale zdrowie ważniejsze. Gratuluje jeszcze raz. Pozdro