LukaszZ Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Panowie specjaliści. Można tutaj łowić na zasadach jakiegoś porozumienia. Chodzi o Wisłę w zaznaczonym rejonie. Napiszcie mi bo chciałbym się wybrać w tamte rejony. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MilanND Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 ŁukaszZ, zerknij sobie na stronę swojego okręgu i porozumienia zawarte miedzy okręgami. Nie wiem pod jaki okręg podlegają mieszkańcy Mielca. Na stronie PZW Tarnobrzeg, do którego należę można przeczytać o wzajemnych porozumieniach, które warunkują to jak daleko mogę zapuścić się na ryby. Podlegając pod w/w okręg mogę łowić na 2 odcinkach Wisły: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MilanND Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Znalazłem jeszcze coś odnośnie porozumienia Rzeszowsko-Tarnowskiego jednak nie wiem jak się to ma do ,,zgody" Tarnów-Tarnobrzeg. Z braku informacji myślę jednak, że takiego porozumienia nie ma. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
LukaszZ Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 ŁukaszZ, zerknij sobie na stronę swojego okręgu i porozumienia zawarte miedzy okręgami. Nie wiem pod jaki okręg podlegają mieszkańcy Mielca. Na stronie PZW Tarnobrzeg, do którego należę można przeczytać o wzajemnych porozumieniach, które warunkują to jak daleko mogę zapuścić się na ryby. Podlegając pod w/w okręg mogę łowić na 2 odcinkach Wisły: Właśnie tego szukałem. Dzięki i chyba można zamknąć. ps: ktoś z Mielca na starorzecza?
TOMMY33 Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Wylowili-z-Wisly-suma-giganta-Olbrzym-wazyl-100-kg,wid,17708191,wiadomosc.html?ticaid=11539a
Recommended Posts