Franke Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Witam. Mój brat jest terrarystą, więc mam dostęp do owadów takich jak: - mącznik młynarek - karaczan argentyński - karaczan turecki. Łowił ktoś tutaj na te robaczki, jak się sprawdzały? Czy mogą być stosowane jako substytuty białych robaków/turkuci ?
Irecki Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Zbliża sie wiosna , wiem że na świerszcze kolega miał jakieś efekty , mącznika nie próbowałem , nie zapomnijmy o naszym koniku polnym. Chciałbym spróbować kiedyś na larwy jedwabników ale raczej mało dostępne w mojej okolicy. Co do karaczanów , są twarde i mogą okazać się mało skuteczne.
robin Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Witam. Mój brat jest terrarystą, więc mam dostęp do owadówŁowił ktoś tutaj na te robaczki, jak się sprawdzały? Czy mogą być stosowane jako substytuty białych robaków/turkuci ? Brat Ci podpadł i likwidujesz mu hodowle ?
Franke Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Straszne się to mnoży w sezonie grzewczym, ma teraz sporo nadwyżki.
Recommended Posts