Laskovik Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Witam jak w tytule szykuje się nam kolejne łowisko mam nadzieję że wszystko pójdzie z planem Przemyśl: Na Podkarpaciu powstaje "Mała Solina" - 24 lutego 2015
Sasanek Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Często tamtędy przejeżdżam, rzeczywiście wygląda to dość imponująco. Przy śluzach nie widać żadnych przepławek ale może jest inna koncepcja. Postaram się wrzucić jakieś fotki.
kurak Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Żadnych przepławek nie ma,jeśli zostanie w formie polderu to nie ma problemu. Chyba że dojdzie do porozumienia żeby zbiornik był zalany to możliwe że coś zrobią ale znając nasze realia oleją całkowicie życie w rzece
buchu Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Widziałem to ostatnio jak jechałem do Brzozowa zastanawiałem się właśnie co tam kombinują. Teren naprawdę wielki.
Sasanek Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Czyli 7 lat rekreacji, potem zarośnie i będzie ja wszędzie.
Recommended Posts