adamus78 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Witam, szukam opinii na temat kołowrotka jak w temacie. Może ktoś takiego używa? Ewentualnie coś może Ktoś doradzi, jakąś używkę w podobnej cenie. Z góry dziękuję za opinie.
fish007 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Kupiłem kiedyś / chyba 3 lata temu / dwa Spro Long Cast LCS 555 / rozmiar bodajże 555 ale teraz już głowy nie dam /, pierwszy rozleciał się na drugiej zasiadce na karpiu 8,5 kg, reklamacja została uwzględniona jednak niesmak pozostał, odsprzedałem oba i z tego co wiem to jeszcze chodzą.
okon744 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Posiadam ten model Spro Long Cast 460 i mogę polecić. Trzy lata używam i jak na razie wszystko ok. Opinii jest bardzo dużo na necie i ogólnie wszystkie pozytywne. Za 180 zł ciężko znaleźć coś lepszego.
adamus78 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 A taką betoniarę ktoś używał? Kołowrotki - JAXON PRO SURF - JAXON Miałem w ręce i sprawiał wrażenie solidnego, właśnie, "sprawiał wrażenie". Wiem że mniejszę kołowrotki Jaxon nie mają zbyt dobrej opinii.
maciup96 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Jeśli chodzi o Jaxona to polecam kołowrotek Jaxon Winner, jest nie do zniszczenia. U mnie 4 sezon, w tym dwa sezony przy wędce do spomba, a kupiony jako używka
Recommended Posts