geo Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Mam problem z dodaniem fotki w wątku:confused:. Po każdorazowej próbie kończy się na komunikacie z tytułu. Obraz JPEG (.jpg). Wielkość ok. 4 MB.
Marcin Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Zmień w paincie rozmiar ze 100 na 50procent i zagra ;-)
krs Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Problem z brakiem miejsca na załączniki, czeka mnie kolejna inwestycja, muszę zakupić dodatkowe miejsce na serwerze, zwolniłem nieco miejsca tak więc problem powinien zniknąć, jutro pojemność powinna zostać zwiększona tak więc problemów już nie będzie.
geo Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Dzięki za wyjaśnienie. Usunę swoje niepotrzebne foty to może pomogę :D
krs Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nic nie usuwaj, pojemność serwera zwiększy się 4 krotnie, spokojnie wrzucaj fotki
krs Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Wyłączyłem załączniki do jutra. Od jutra będziemy mieli miejsca praktycznie bez ograniczeń
krs Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Przybyło nam miejsca na serwerze, nieskromnie napisze że aż 10krotnie, zapasu mamy na kilka lat, śmiało wrzucajcie załączniki o oczywiście w ramach regulaminu
krs Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Jeszcze jedno, jeżeli zauważycie że jakiś załącznik się nie otwiera proszę o taką informację wraz z linkiem, najlepiej umieścić to w tym wątku, z góry dziękuję.
Recommended Posts