zmorsznik Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ujście Olszanki do Sanu k.Przemyśla Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
domek1995 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Regulacja miała na celu wykorzystanie środków unijnych.
zmorsznik Posted June 28, 2016 Author Posted June 28, 2016 I jeszcze parę zdjęć potoku w okresie letnim . Melioracja się udała i fundusze europejskie nie poszły na marne . Prawie jak w ogrodzie botanicznym , piękne kwiaty , tylko dlaczego w rzece Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
zmorsznik Posted May 22, 2023 Author Posted May 22, 2023 Będąc wczoraj na rybach zaobserwowałem dwa minogi w Olszance ( zaznaczam od razu ,że nie próbowałem ich złapać do ręki by przyjrzeć się bliżej , w żadem sposób im nie przeszkadzałem). Skończyło się na zrobieniu kilku fotek. Ale samo obecność minogów w potoku o czymś świadczy. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
DziubnieLubNie Posted September 16 Posted September 16 (edited) https://www.siepomaga.pl/powodzie#wplaty Nie wiedziałem gdzie wrzucić. Pomoc dla dotkniętych powodzią. Zbiórka przez Siepomaga, łatwo znaleźć jeśli nie chcecie kliknąć w link. Edited September 16 by DziubnieLubNie
Recommended Posts