szel.mik Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Poszukuje wędki odległościowej do 150 zł. Głównie do łowienia karpi. Myślałem o Konger Spirado Match. Macie może inne godne polecenia wędki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaś _Wędrowniczek Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Nie odkryje tu ameryki mowiac ze dobrze by bylo pojsc do sklepu i pomacac. Dam przyklad. Kupilem z internetu dwie wedki Pellet Waggler Match na karpie. Jedna dosc solidna i wyglada na taka ze z niejednym duzym karpiem sobie poradzi. Natomiast druga okazala sie znacznie bardziej "finezyjna", powiedzialbym ze raczej pod bialoryb. Pewnie przypadkowego karpia wyciagnie ale troche obawialbym sie z nia zasadzac specjalnie na karpia. Takie moje trzy grosze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Konger Spirado Match Cześć, ja posiadam Spirado Match 390/25 już drugi sezon i muszę powiedzieć że jak dla mnie nie ma lepszego wędziska spławikowego w cenie do 150 zł (mówimy tu o nowym kiju oczywiście). Czy będzie on nadawać się celowo pod karpia to ciężko powiedzieć, jest to raczej kij do ogólnego białorybu, fakt jeśli trafi Ci się karp w okolicy max do 3,5 - 4 kg to bez problemu sobie poradzi bo takie wyciągałem na nią, ale głównie służy do małej i średniej płoci, oraz leszcza, karasia tak do 1,5 kg. Podsumowując, jest to dobrze wykonany kij, w dobrej cenie jeśli nie masz zbyt dużego budżetu, lekki, sprężysty, oraz cieszący oko bo naprawdę dobrze wygląda!!!! Wiem że odpowiedź jest trochę późna co do zamieszczonego posta, ale może przyda się innym szukającym takiego właśnie kija, ja ze swojej strony szczerze POLECAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Witam. Posiada ktoś wędkę Mikado x-plode ultra match 30gr.? Interesuje mnie jakaś opinia o tym matchu. Pozdrawaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryniio Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Wędkę posiadam w sklepie wykonanie solidne ciekawy dessing 13 przelotek rozmieszczonych proporcjonalnie na wędzisku ale szczytówka wcale nie różni się grubością od 5-25 sam zastanawiam się nad nią tym bardziej Abramis mikado daje 24 miesiące gwarancji. No ale to moja opinia na sklepie nad wodą z nią nie byłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Witam kolegów. Posiada ktoś może wędkę Cormoran distance match 25gr.?Obojętnie jaka długość. Potrzebuję kilka zdjęć tej wędki w szczególności uchwytu-gryfu na kołowrotek. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts