Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam wrażenie, że powoli, ale jednak systematycznie coś się będzie zmieniać. Warto przeczytać, mimo, że zmiany w moim odczuciu nie są jakieś drakońskie to i tak idące w dobrym kierunku. Zupełnym zaskoczeniem jest dla mnie, że prezes Okręgu Zamość potrafi publicznie nazwać rzeczy po imieniu "...zdarzają się przypadki odłowów rocznych w ilości ponad 200 szt. cennych gatunków ryb przez jednego wędkarza....Produkujemy coraz więcej materiału zarybieniowego, co nie oznacza, że mamy tolerować mięsiarstwo." Ciekawe czy jakiś inny prezes by jeszcze przyznał, że w ramach dozwolonych limitów można być mięsiarzem .

http://www.pzw.org.pl/56/wiadomosci/119567/60/proponuje

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy