Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ręcznie wykonana super wędka podlodowa do mormyszek. Długość 53 cm, waga 37 g. Uchwyt Fuji, wysokiej klasy korek, aluminiowy „S”, szklana szczytówka, super lekkie przelotki ReCoil.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Edited by rapala
  • 11 months later...
Posted (edited)

Skąd takie przypuszczenie gdyby tak było to nie robił bym nikt by nie robił wędek na tych przelotkach czy to muchowych, czy spinningowych, a takie przelotki z tego materiału też są produkowane i żadna żyłka nie da temu materiałowi rady. Ja z powodu ich super właściwości (twardość, waga, i specyficzna elastyczność) wykorzystuję je do budowy wędek podlodowych.

Edited by rapala
Posted

Chciałem uzbroić tym spinning pstrągowy, który byłby używany również w zimie, czyli na mrozie. Od kilku osób słyszałem takie opinie i dlatego pytam.

Może przedstawić Pan ich ceny?

Posted (edited)

Czy nie można było nazwać tego tematu po polsku np. (ręczne wykonanie wędki

podlodowej), osobiście nie lubię takich zapożyczeń. Trochę mnie kuje w oczy :P

"Polacy nie gęsi, iż swój język mają."

Edited by Sasanek
Posted
... które z angielskim maja słaby kontakt.
Ciekawe co to znaczy "słaby kontakt" ja z angielskim mam kontakt dość spory (codzienny w mowie i piśmie) gorzej z jego znajomością ... Po za tym to jest post na temat WĘDKI PODLODOWEJ, a nie o pisowni. Jeśli CHCECIE Panowie podyskutować o "NADUŻYWANIU" (według Was) języków obcych to sugeruję otworzyć nowy temat. I jeszcze jedno post wisi na forum rok, a Panowie dopiero się obudzili. :eek:
  • 1 month later...
Posted

To może i ja się pochwale . Po bezsennej nocy wyszło mi coś takiego . Przy okazji chcciałbym spytać jaki najlepszy lakier do polakierowania kijka i gdzie najtaniej można kupić , a może ma ktoś do sprzedania jakąś resztkę ?!