Dawid Bukała Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Witam Wybieram się na targi Rybomani do Lublina prawo podobnie 2 miejsca będę miał wolne. Czy ktoś z was się wybiera na targi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Ja jadę ale w piatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 To się miniemy na targach Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogirobert Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 WitamWybieram się na targi Rybomani do Lublina prawo podobnie 2 miejsca będę miał wolne. Czy ktoś z was się wybiera na targi? A skąd jedziesz Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 O ile nie będę miał nic innego do roboty to w sobotę zapewne się wybiorę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Ja w piatek a w sobotę na targi Link to comment Share on other sites More sharing options...
majster222 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Ja też planuje, najpewniej na niedziele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 A skąd jedzieszWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Ja startuje z Czudca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 My z chłopakami też odwiedzimy targi ale tylko w sobotę Może jeden dzień wystarczy na ogarnięcie wszystkiego wzrokiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Ja też się wybieram, na 99% będzie to sobota, chyba że coś przeszkodzi to niedziela. Będę na tego typu imprezie pierwszy raz i moje pytanie do doświadczonych, czy będzie możliwość zakupów na targach czy one są tylko i wyłącznie pokazowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Oczywiście ,będziesz miał taką okazję ale targi to przede wszystkim możliwość zobaczenia i dotknięcia interesujących nas rzeczy.To również dobre miejsce na zapoznania się z nowościami na przyszły sezon ,choć W Lublinie na jakiś duży ich wysyp bym raczej nie liczył.Z takimi rzeczami firmy oraz wystawcy poczekają do targów poznański Rybomania 2016.Inna ranga i inny kaliber imprezy. Co do samych zakupów to dobrze najpierw sprawdzić ceny np. w sklepach internetowych a następnie twardo je negocjować. Byłem w tamtym roku na Rybomanii w Lublinie i powiem tak: jak dla mnie szału nie było ,może dlatego ,że to już któreś z kolei targi na jakich byłem.Ci którzy wybierają się pierwszy raz na tego typu imprezę na pewno będą pod wrażeniem ilości i różnorodności wystawianego sprzętu ,na dodatek w jednym miejscu.Ci dla których będą to kolejne Targi,pojadą zapewne w określonym celu.Moje odczucie po ubiegłorocznej Lubelskiej imprezie jest takie ,że ok. połowa wystawców bardziej koncentruje się na wyprzedawaniu zapasów magazynowych z tego roku niż promowaniu nowych produktów.Tyczy się to głównie sklepów.Na plus zasługuje organizacja ,powierzchnia wystawowa (nie ma ścisku i tłoku) oraz zaplecze.Ci ,którzy planują jakieś grubsze zakupy powinni wrócić usatysfakcjonowani. Przed podjęciem decyzji warto sprawdzić listę wystawców ,choć zapewne pomimo zapowiedzi i taki kilka firm się nie pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy75 Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Wybiera się ktoś może na te Targi albo nie wie czy z okolic Rzeszowa nie organizuje ktoś busa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Ja jadę na targi Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Porada Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Posiada Ktoś jedno wolne miejsce? Rzeszów i okolice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bukała Posted November 27, 2015 Author Share Posted November 27, 2015 Czesc Jadę w niedzielę na targi mam jedno miejsce wolne wyjazd z Rzeszowa z ul. Ks. Jałowego o godz. 6. Jeśli ktoś chce jechać proszę o kontakt 781-174-543 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts