polakkom Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Witam ostatnio czytałem o dodawaniu alkoholu do zanęty, przynęty w chłodniejszym okresie, argumentując to tym że alkohol lepiej rozprowadza zapachy w chłodnej wodzie.. osobiście postanowiłem spróbować o dodałem do zadipowanych kałamarnicą kulek 20 ml bimbru i muszę powiedzieć że były brania i wyciągnąłem 2 karpie... miał ktoś styczność z takimi metodami...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delux64 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Witam ostatnio czytałem o dodawaniu alkoholu do zanęty, przynęty w chłodniejszym okresie, argumentując to tym że alkohol lepiej rozprowadza zapachy w chłodnej wodzie.. osobiście postanowiłem spróbować o dodałem do zadipowanych kałamarnicą kulek 20 ml bimbru i muszę powiedzieć że były brania i wyciągnąłem 2 karpie... miał ktoś styczność z takimi metodami...? Wóda czyni cuda...piwo krzepi,:beer:wino jeszcze lepiej..: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts