Jump to content

Eksploracja miejs i okolic.

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Poszukuje ciekawych terenów które mogą coś skrywać oczywiście na terenie Podkarpacia temat ten dotyczy poszukiwań wykrywaczem metali.

Zapraszam do dyskusji wszystkich którzy mają jakieś informacje z wydarzeń I czy II wojny światowej i nie tylko dotyczących wojny a są ciekawe do przeszukania piszczałką :)

Mam nadzieje że temat nie zniknie z forum :D

Pozdrawiam

Posted

Ameryki nie odkryję: Przełęcz Dukielska i okolice.Mieszkam niedaleko i znam kilka osób co szukają w tych stronach pamiątek z I cz II wojny.W okolicy jest też pewien typek co mam cały garaż takich gadżetów:D.Ja w te wakacje będąc nad Jasiołką w tamtych okolicach znalazłem coś takiego:

post-285-14545044859909_thumb.jpg

Posted

gratulacje super znalezisko z jakim wykrywaczem chodzisz ?

Posted
gratulacje super znalezisko z jakim wykrywaczem chodzisz ?

Nie mam wykrywacza,bagnet znalazłem na brzegu rzeki.Wypiaskowałem go i dlatego taki pikny:D

Posted

Biegam i ja z wykrywką, ale w naszych rejonach szału nie ma. Tak jak @lenox napisał Dukla i okolice to dobry teren, ale mocno przekopany. Są miejsca dziewicze, ale to już trzeba poszukać samemu. Nikt Ci nie wskaże "pewnych" miejsc, bo fanty to nie grzyby. Ja kopie za kolorową drobnicą, ale i za militarką też mi się "kopnie".