Guest Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Witam Panowie pytanie za 100 punktów, da się wkleić sam środek przelotki czy trzeba wymieniać całą? mam możliwość kupienia nowego wędziska typu match za fajną kasę z taką właśnie wadą, dlatego chcę wiedzieć czy jest sens się w to pchać i czy da się to naprawić tanim kosztem czekam na odp Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Kaskader Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Da się, sam oddawałem do Pana Bogdana z Rzeszowa którego można czasem spotkać w Karinie.
wujekpasiak Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Cześć! Ja w tym miesiącu oddałem kija z taką samą wadą do sklepu Złota Rybka przy dworcu PKP. Po tygodniu odebrałem i było cacy, zapłaciłem 30zł.
apioo Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Zanieś do Kariny, bez problemu Bogdan Ci to naprawi. Edit; Jesteś z Przemyśla, napisz do kolegi @w.d.wobler , też nie będzie problemu z naprawą
jacob1993 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 mi wypadl tak pierscien przelotki w fenwicku serwis jakas ja wkleil do srodka mozesz rowniez sprobowac sam wykorzystujac roznice temperatur
Recommended Posts