kappa00 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Koledzy chce kupić spodniobuty neoprenowe i zastanawiam się jaka firma/model bedą dobre, wytrzymałe. Co z własnego doświadczenia moglibyście polecić? Kwota jaką miałbym wydać to coś do 300zł. Zastanawiam się nad DAM Toxic, ale rozważę inne opcje. Proszę o opinie
ryba7 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Używam takich od 3 lat http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/spodniobuty-behr-neoprenowe-gumowa-podeszwa-672.html Jesienią, zimą i wczesną wiosną. W sumie kilkanaście wypadów rocznie. Nigdzie nie ciekną, są wygodne i bardzo ciepłe. Pod nie ubieram grube dresy i grubą skarpetę. Wiem że dobrą opinię mają neopreny Caperlana, nie wspominając o serwisie gwarancyjnym. Jeśli zaczną cieknąć możesz śmiało wymienić na nowe.
kappa00 Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 A gdzie mozna kupic Caperlany?trafiam zawsze na male rozmiary 38/39.
ryba7 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 W Decathlonie Jeśli nie mają ich na stanie myślę że bez problemu Ci je zamówią.
pawlica Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Używam takich od 3 lat http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/spodniobuty-behr-neoprenowe-gumowa-podeszwa-672.htmlJesienią, zimą i wczesną wiosną. W sumie kilkanaście wypadów rocznie. Nigdzie nie ciekną, są wygodne i bardzo ciepłe. Pod nie ubieram grube dresy i grubą skarpetę. Wiem że dobrą opinię mają neopreny Caperlana, nie wspominając o serwisie gwarancyjnym. Jeśli zaczną cieknąć możesz śmiało wymienić na nowe. Wita, nie jest zimno w takich spodniobutach? Co do Caperlana to posiadam taki jakby namiot jednoosobowy (tylko na deszcz) siedzisko jeżeli mogę tak to nazwac, ogólnie porażka....kapie na każdym szwie i nie tylko .
Szerszeń Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Przymierzałem się do kupna neopremów ale doszłem do wniosku że sprawdzą sie tylko w zimie ,dla tego kupiłem śpiochy i buty do brodzenia i to była bardzo dobra decyzja .Ale moich 2 kolegów używa Neopremów Dam Toxic drugi sezon i są bardzo z nich zadowoleni
luidor1987 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Osobiście posiadam spodniobuty Caperlana i niestety po roku użytkowania spodnie porozklejały się na szwach.
pedro Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Dnia 7.03.2016 at 20:27, luidor1987 napisał: Osobiście posiadam spodniobuty Caperlana i niestety po roku użytkowania spodnie porozklejały się na szwach. co Pan powie, to prawie tak jak moje krzesełko pzdr
Recommended Posts