Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koledzy chce kupić spodniobuty neoprenowe i zastanawiam się jaka firma/model bedą dobre, wytrzymałe. Co z własnego doświadczenia moglibyście polecić? Kwota jaką miałbym wydać to coś do 300zł. Zastanawiam się nad DAM Toxic, ale rozważę inne opcje. Proszę o opinie

Posted

Używam takich od 3 lat http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/spodniobuty-behr-neoprenowe-gumowa-podeszwa-672.html

Jesienią, zimą i wczesną wiosną. W sumie kilkanaście wypadów rocznie. Nigdzie nie ciekną, są wygodne i bardzo ciepłe. Pod nie ubieram grube dresy i grubą skarpetę. Wiem że dobrą opinię mają neopreny Caperlana, nie wspominając o serwisie gwarancyjnym. Jeśli zaczną cieknąć możesz śmiało wymienić na nowe.

• 2 weeks later...
Posted
Używam takich od 3 lat http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/spodniobuty-behr-neoprenowe-gumowa-podeszwa-672.html

Jesienią, zimą i wczesną wiosną. W sumie kilkanaście wypadów rocznie. Nigdzie nie ciekną, są wygodne i bardzo ciepłe. Pod nie ubieram grube dresy i grubą skarpetę. Wiem że dobrą opinię mają neopreny Caperlana, nie wspominając o serwisie gwarancyjnym. Jeśli zaczną cieknąć możesz śmiało wymienić na nowe.

Wita, nie jest zimno w takich spodniobutach? Co do Caperlana to posiadam taki jakby namiot jednoosobowy (tylko na deszcz) siedzisko jeżeli mogę tak to nazwac, ogólnie porażka....kapie na każdym szwie i nie tylko .

• 3 months later...
Posted

Przymierzałem się do kupna neopremów ale doszłem do wniosku że sprawdzą sie tylko w zimie ,dla tego kupiłem śpiochy i buty do brodzenia i to była bardzo dobra decyzja .Ale moich 2 kolegów używa Neopremów Dam Toxic drugi sezon i są bardzo z nich zadowoleni 

• 2 months later...
Posted
Dnia 7.03.2016 at 20:27, luidor1987 napisał:

Osobiście posiadam spodniobuty Caperlana i niestety po roku użytkowania spodnie porozklejały się na szwach.

co Pan powie, to prawie tak jak moje krzesełko ;) pzdr