papltr Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Cześć. Nie wiecie czy gdziekolwiek w Rzeszowie, Sanoku , Lesku lub ogólnie w okolicach jest sklep wędkarski honorujący bony Sodexo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 to są bony żywnościowe . Jedyne co Mi na myśl przychodzi to sklep spożywczy typu super market ze stoiskiem sportowym. Takie widziałem za granicą . U nas w Polsce się nie natknąłem na taki market Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 To nie są bony żywnościowe. Można za nie kupić prawie wszystko w sklepie który je honoruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Tak zgadzam się . Ale honorują je sklepy z żywnością . Ewentualnie super markety gdzie można kupić zabawki itp. Nie kupisz za bony haczyków , części samochodowych , gwoździ w żelaznym , nawet czapki w odzieżowym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadius1987 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 W "Majstrze" na ul.Przemysłowej akceptują takie bony, stoisko wędkarskie jest tam dość obszerne także możesz tam uderzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Mazur Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 To nie są bony żywnościowe i możesz za nie kupić wszystko. Sam osobiście płacę nimi za paliwo. Honorują je również niektóre sklepy wędkarskie np. -> http://www.sklepwobler.pl/sodexo-cid-7.html Czy któryś z podkarpaciani, nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Jest kilka rodzajów Sodexów.Od żywności po hotele,imprezy kulturalne,sprzęt RTV,AGD itp,itd.Sprawdź który masz i co możesz z nim zrobić.zdr https://dlaciebie.sodexo.pl/kupony/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts