okon744 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Mam pytanie odnośnie dwóch kołowrotków Anaconda Magic Runner 4 czy Okuma Max4 Distance Carp. Może ktoś używał i coś może powiedzieć na temat tych kołowrotków, który z nich jest lepszy jeśli można tak powiedzieć.
coocer Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Witam jeśli chodzi o anaconde to jak najbardziej polecam , cena do jakości jak najbardziej adekwatna posiadam anacondy i nie mogę złego słowa powiedzieć co do okumy kolega ozywa i z jego opini wiem ze tez jest bardzo zadowolony różnica jest taka ze na anaconde masz 5 lat gwarancji naprawdę przyzwoite kołowrotki pozdrawiam :):)
okon744 Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Dzięki. Wziąłem Okumy, ale to były używki i teraz muszę trochę nad nimi popracować żeby to jako tako chodziło.
stradic Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Witam,używał lub używa ktoś kołowrotków daiwa emcast 5000ab.Mam zamiar je kupić i prosił bym o opinie na ich temat .Mają być zestawione z kijami daiwa bw 3lb.Łowie głównie na zbiornikach do 10ha
ArQ Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Witam mam kija g tech cool carp 3600 dwuskladowy. Jaki polecicie kolowrotek do 150zl?
robin Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 cool carp 8700 tytanowy tylko z cyfrowo obrabialnym kabłąkiem i wagą poniżej 200dkg, inaczej rodzime gatunki ryb nie wezmą, nie ma szans. Chłopie ważne jest to co założysz na hak i jak to zaprezentujesz a nie kij i kołowrotek. Świeża żyłka/ plecionka to podstawa.
adamus78 Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Używał ktoś może takiego kołowrotka? jeżeli tak poproszę o opinie. http://skleptrabucco.pl/shimano-baitrunner-st-4000-fb/
Recommended Posts