Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie odnośnie dwóch kołowrotków Anaconda Magic Runner 4 czy Okuma Max4 Distance Carp. Może ktoś używał i coś może powiedzieć na temat tych kołowrotków, który z nich jest lepszy jeśli można tak powiedzieć.

Posted

Witam jeśli chodzi o anaconde to jak najbardziej polecam , cena do jakości jak najbardziej adekwatna posiadam anacondy i nie mogę złego słowa powiedzieć co do okumy kolega ozywa i z jego opini wiem ze tez jest bardzo zadowolony różnica jest taka ze na anaconde masz 5 lat gwarancji naprawdę przyzwoite kołowrotki pozdrawiam :):):):)

• 2 weeks later...
Posted

Witam,używał lub używa ktoś kołowrotków daiwa emcast 5000ab.Mam zamiar je kupić i prosił bym o opinie na ich temat .Mają być zestawione z kijami daiwa bw 3lb.Łowie głównie na zbiornikach do 10ha

• 2 weeks later...
Posted

cool carp 8700 tytanowy tylko z cyfrowo obrabialnym kabłąkiem i wagą poniżej 200dkg, inaczej rodzime gatunki ryb nie wezmą, nie ma szans. Chłopie ważne jest to co założysz na hak i jak to zaprezentujesz a nie kij i kołowrotek. Świeża żyłka/ plecionka to podstawa.

• 2 months later...