lenox Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Witam.Są chętni na takie spotkanie? Padła propozycja Krzemiennej,co Wy na to? Domki są,nie trzeba taszczyć namiotów czy łóżek,może być ciekawie.Jakieś propozycje?
rapala Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Jak najbardziej ZA ,ustalamy termin i można rezerwować hacjendę ,będzie na bogato .
lisses Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Jak tylko będę mógł postaram się zaglądnąć i poznać karpiową brać
Sander Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Myślę, że jak dobrze pójdzie i będzie trochę zainteresowanych to postaramy się urozmaicić nasz zlot ciekawymi atrakcjami.
lenox Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Jeżeli będzie coś osób to ze swojej strony mogę np.zorganizować pokaz sprzętu marki Nash.Nowości przynętowe,serię Scoope lub Dwarft,może trochę klamotów.A odnośnie okolicy i metod to chyba pierwszy raz jest możliwość zastosowania każdej techniki.Za plecami mamy też San i jak ktoś nie lubi mulaków może spróbować łowić inne ryby. Odnośnie terminu to mam dość napięty kalendarz ale 2,3 tydzień każdego miesiąca będę w Polsce i można się integrować.
Jandzik Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Przez pracę w delegacji nie byłem w stanie przyjechać na poprzednie zloty na których bardzo chciałem być, mam nadzieje że tym razem będę!
lenox Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Zlot przenosimy na sierpień.Więcej info bliżej wakacji.pzdr
manitu Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Sierpień u mnie odpada...już zaplanowany. Udanej integracji :-)
Jandzik Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Mi odpadają pierwsze dwa sierpniowe weekendy- wesela. Więc jeśli zlot odbędzie się w drugiej połowie czerwca to widzimy się Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Jandzik Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Mi odpadają pierwsze dwa sierpniowe weekendy- wesela. Więc jeśli zlot odbędzie się w drugiej połowie sierpnia to widzimy się [emoji4] Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
lenox Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Obicałem początkiem wakacji zapodać info odnośnie terminu spotkania.Proszę o wyrozumiałość ponieważ chcemy zorganizować pokaz sprzętu Nash a to wymaga zgrania kilku osób co ,nie jest sprawą prostą. Byliśmy tam ostatnio kilka dni i było mega.Rybki trochę strajkowały,ale klimat i atmosfera jak zwykle super. Kilka osób nie wpisało się na listę a są zainteresowani,czekają tylko na info.Postaramy się do dwóch tygodni zaklepać dogodny termin i ruszamy. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Krzysiek Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 A obok domku... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
lenox Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Karpiowe zakończenie wakacji z PSW 2,3,4 wrzesień
lenox Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 (edited) Termin zaklepany,więc ruszamy.Odnośnie kosztów to +/- 100 zł za domek i wędkowanie. Jedzonko każdy zabiera we własnym zakresie,ale na pewno będziemy też coś ,,spożywać,, razem Co chcielibyście zobaczyć jeżeli chodzi o sprzęt Nash?, bo fizycznie nie da rady zabrać całego magazynu. Prosiłbym osoby które wyżej się deklarowały o potwierdzenie. Inne pomysły i propozycje mile widziane. Edited July 12, 2016 by lenox
adamus78 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 A ile samo wędkowanie? chętnie noc bym spędził przy wędkach.
lenox Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 (edited) Do jutra do 20 -tej czekamy na deklarację odnośnie uczestnictwa.Czasu na namyślenie było wystarczająco. Edited August 16, 2016 by lenox
Recommended Posts