Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.Są chętni na takie spotkanie?

Padła propozycja Krzemiennej,co Wy na to? Domki są,nie trzeba taszczyć namiotów czy łóżek,może być ciekawie.Jakieś propozycje?

Posted

Myślę, że jak dobrze pójdzie i będzie trochę zainteresowanych to postaramy się urozmaicić nasz zlot ciekawymi atrakcjami. 

Posted

Jeżeli będzie coś osób to ze swojej strony mogę np.zorganizować pokaz sprzętu marki Nash.Nowości przynętowe,serię Scoope lub Dwarft,może trochę klamotów.A odnośnie okolicy i metod to chyba pierwszy raz jest możliwość zastosowania każdej techniki.Za plecami mamy też San i jak ktoś nie lubi mulaków może spróbować łowić inne ryby.

Odnośnie terminu to mam dość napięty kalendarz ale 2,3 tydzień każdego miesiąca będę w Polsce i można się integrować.

• 2 weeks later...
Posted

Przez pracę w delegacji nie byłem w stanie przyjechać na poprzednie zloty na których bardzo chciałem być, mam nadzieje że tym razem będę!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mi odpadają pierwsze dwa sierpniowe weekendy- wesela. Więc jeśli zlot odbędzie się w drugiej połowie czerwca to widzimy się :)

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Posted
Mi odpadają pierwsze dwa sierpniowe weekendy- wesela. Więc jeśli zlot odbędzie się w drugiej połowie sierpnia to widzimy się [emoji4]

• 4 weeks later...
Posted

Obicałem początkiem wakacji zapodać info odnośnie terminu spotkania.Proszę o wyrozumiałość ponieważ chcemy zorganizować pokaz sprzętu Nash a to wymaga zgrania kilku osób co ,nie jest sprawą prostą.

Byliśmy tam ostatnio kilka dni i było mega.Rybki trochę strajkowały,ale klimat i atmosfera jak zwykle super.

Kilka osób nie wpisało się na listę a są zainteresowani,czekają tylko na info.Postaramy się do dwóch tygodni zaklepać dogodny termin i ruszamy.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Termin zaklepany,więc ruszamy.Odnośnie kosztów to +/- 100 zł za domek i wędkowanie.

Jedzonko każdy zabiera we własnym zakresie,ale na pewno będziemy też coś ,,spożywać,, razem:beer:

Co chcielibyście zobaczyć jeżeli chodzi o sprzęt Nash?, bo fizycznie nie da rady zabrać całego magazynu.

Prosiłbym osoby które wyżej się deklarowały o potwierdzenie.

Inne pomysły i propozycje mile widziane.

Edited by lenox
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Do jutra do 20 -tej czekamy na deklarację odnośnie uczestnictwa.Czasu na namyślenie było wystarczająco.

Edited by lenox