Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie i Panie.

Gdzie najbliżej Rzeszowa znajdę jakąś wodę na którą można się wybrać się ze znajomym który nie posiada karty wędkarskiej i coś połowić? I żeby dziewczyny mogły się coś poopalać?

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Posted

A w to jest dokładnie w tym miejscu gdzie mają zaznaczone na mapce na fejsie? Bo szczerze mówiąc, to na zdjęciu satelitarnym nie widać tam żadnej wody?

• 2 years later...
Posted
14 godzin temu, Piotrek10 napisał:

Szukam łowiska z linami- karaś, okolice Ropczyc-Dębica,może być komercja.

Znacie jakieś? Pozdro

Jak chodzi o karasie, to na pewno Trzciana, dawniej Lin też tam był 

Posted

Dzięki ale chodzi głównie o lina:).

Kiedyś było w okolicy parę kameralnych  stawów gdzie pływały ładne linki.

Dziś wszystko prywatne po za PZW szkoda.

Jeśli preferował bym metody tzw,stacjonarne spławik ,grunt to bida w moich okolicach.

Posted

maps.google.pl i szukać - jest dość dużo miejscówek w tych okolicach, małe stawki w lasach i zalewowe koło Wisłoki

Posted

Podepnę sie pod temat

Panowie i panie szukam łowiska gdzie mogę sobie spokojnie pojechać na 2-3dni połowić i pobawić się rybą , łowisko z domkiem do wynajęcia jak będzie jakiś pomost to będzie pięknie ,jakieś normalne warunki żeby odpocząć od miasta, możliwość łowienia przez pełne 3 dni w dzień oraz w nocy ,możliwość wynajęcia pontonu i dobrze żeby nie było przeludnienia ,żebym wiedział że odpoczywam :)
W okolicach do 150km od Rzeszowa
Raczej coś dla jednej osoby ,no chyba że druga połówka się zgodzi to we dwie :)
Głownie z nastawieniem na karpia ,preferowana metoda połowu method feeder :)

Czy jesteście mi coś w stanie polecić ?

Posted

@VeJeK jako że nie określiłeś ceny to ze swojej strony zaproponuje: http://domkikrzemienna.pl/

Mniejszy domek na półwyspie ;) Urządzony w środku lodówka, gaz, prysznic, mały tarasik. Do wody 20-30m. Brzeg fajny do łowienia.

Z twoich wymagań nie ma chyba możliwości wynajmu pontonu, natomiast jest rowerek wodny. Ryba jest, fajna i przede wszystkim cisza i spokój ;)

Tylko cena jak dla jednej osoby wydaje mi się dość wygórowana bo 250zł za domek - natomiast dla 3-4 osób wychodzi przyzwoicie. Ja dwa lata temu byłem tam z żoną i fajnie odpoczęliśmy ;)

Tam chłopaki nawet któryś ze zlotów PSW robili, musisz poszukać tematu.

Posted

Byłem w krzemiennej i ten zbiornik obok Sanu jest mega, co prawda byłem tam tylko na sylwestra :) Lecz cena jednak jest no dysyc duża, na 3 dni 750zl to ogromne koszty na 1 osobę, może ktoś coś innego nieco tańszego? Dziękuję

Ci za pomoc??

• 3 months later...
Posted

Witam

Panowie czy mozecie polecic mi jakies lowisko komercyjne z pstragami teczowymi w okolicach krosna? Moge tez podjechac kawalek dalej wiec propozycje z okolic jasla/sanoka tez wchodza w gre. Wazne zeby dalo sie lowic na spina. 

Z gory dzieki!

• 6 months later...
Posted

Zolwik_007 możesz dac jakieś namiary jak dojechać nad to łowisko?

Panowie Nie wiedziałem gdzie się podpiąć, więc napiszę tutaj , jakieś łowisko na jutro żeby polować na spina okonia, ewentualnie szczupły, lub może jakimś cudem by się udało gdzieś wyskoczyć na muszkę ? Możecie coś doradzić ,będę wdzięczny ;) Jak będzie to gdzieś w okolicach  Rzeszowa będzie idealnie aczkolwiek mogę zrobić wiekszą "wycieczkę" ;)