Piotrek10 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Mandula pierwsze koty za płoty Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
rapala Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Od pewnego czasu zacząłem interesować się troszkę tą przynętą ,która zyskuje coraz to większą popularność w naszym kraju.Po zgromadzeniu potrzebnych materiałów i kilku nieudanych próbach jej wykonania ,wreszcie udało się coś sensownego stworzyć.Mandule pokazane poniżej mają odpowiednio : trzyczłonowa - 8cm oraz dwuczłonowa - 5,5cm Czy okażą się skuteczną przynętą? Czas pokaże... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Gabriel Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Witek, a możesz kilka zdań napisać na temat tej metody? Jak, na co, gdzie itd ... Pokazać gotowy zmontowany zestaw ... bo do tego chyba idzie jakiś ciężarek? bo nie jest to coś na kształt popera. Na szybo wrzuciłem w google ale nic sensownego nie znalazłem.
rapala Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Z jakiś czas postaram się coś więcej napisać o tej przynęcie.Na youtube można znaleźć sporo filmików na temat manduli ,głównie rosyjskich,właśnie stmtąd zaczerpnąłem spory zastrzyk wiedzy jak wykonać tą przynętę.
rapala Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Mandule wersji UL ,długość 5 cm ... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
krs Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Moja pierwsza mandula, dł. 9cm, za materiał posłużyły - laczek fluo, drut 0,6, kotwice VMC i łańcuch choinkowy Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
koyot Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Mandula eksplodowała jak supernowa i tak samo szybko zgasła Ewidentna moc mediów. Ale jak ktoś lubi być "modny" to proszę nowość http://svoimirukami.org/forms/14 Mandula - płotka nie jakieś "ping-pongi"
krs Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 1 godzinę temu, koyot napisał: Ewidentna moc mediów. Tak szczególnie mediów rosyjskich Nie jestem specem od tej przynęty ale są tu na forum osoby które łowią regularnie na mandule ładne ryby, właśnie na te "ping-pongi" Sam nie wierzyłem ze to skuteczna przynęta, a jednak potrafi miło zaskoczyć.
adamus78 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Wiemy że są i czekamy na artykuł . Sezon karpiowy się powoli kończy więc może niebawem.
koyot Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Osobiście poszedłbym bardziej w : LUB pływający MANNS oraz nowość
rapala Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Jeszcze kilka tym razem w innej wersji... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
rapala Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) Jutro rozpoczynamy sezon sandaczowy ... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited May 30, 2018 by rapala
Haczyk Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Dnia 10.08.2016 o 10:42, Gabriel napisał: Witam skąd ta kolorystyka , ja dopiero zaczynam znalazłem zaledwie parę kolorów czego używasz malujesz je
PiotrekP10 Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Pojedyncza mandula😉 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts