Matew Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) Wiatam może miał ktoś podobny problem z tym kolowrotkiem. W czym rzecz podczas łowienie czuć tak jakby taki opór podczas zawijania żyłki tylko się tak dzieje pod obciążeniem nawet na obrotówce "0" czuć ten opór podczas normalnego kręcenia bez żyłki chodzi elegancko leciutko. Kołowrotek był rozkrecony wyczyszczony i nasmarowany jak należy lecz nic to nie pomogło. Może ktoś podrzuci jakiś patent na tą dolegliwość, szkoda mi go zmienić na inny bo super mi się na niego łowi Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 4, 2016 by Matew
kafel Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 myślę że po prostu błąd w trakcie skręcania Lepiej nim dużo nie kręć teraz, rozkręć sprawdź albo daj komuś.
jon987 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Miałem ten kołowrotek i trzy razy go reklamowałem własnie z ta wada oddali mi kase i po problemie jak sie później okazało maja taka wadę fabryczną.
Matew Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 (edited) Doszedłem końca z nim po prawej stronie przy korbie nie ma łożyska tylko jakaś badziewna tulejka która się wyrobiła, zamiast niej założyłem łożysko podpasowalo od Starego yorka do tego wymiana łożyska i tej tulejki na rotorze i śmiga jak ten z półki w sklepie. Happy Edited June 4, 2016 by Matew
Recommended Posts