Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do feedera mikado golden bay 360 \140g  planuje zakup kołowrotka dobre opinie ma  Okuma Travertine jaki rozmiar wybrać aby fajnie współpracował z patykiem. A morze ktoś chce się pozbyć kręciła to też  jestem zainteresowany?

Posted (edited)

Nie będzie, używam już kilka lat 2 szt. rozmiar 45 do kijków 80 gram, spokojnie dają radę.                           A jak spisuje sie ten feeder?

Edited by robin
Posted

Miałem na tym kiju najwieszy rozmiar travertina i jakiegoś dyskomfortu nie czułem , fakt że kij na podporce się leciutko pod nim uginał , ale to nie jest jakiś wielki młynek. 

Posted

Feeder powinien jutro do mnie dotrzeć więc nic o nim nie powiem przy zakupie kierowałem się licznymi pozytywnymi  opiniami o tym patyku.

Posted

Kijek już  doszedł został kręcioł  Największy rozmiar travelina 55 jest tylko 18 g lżejszy od 45 więc to prawie to samo . 45 warzy 422g nie za dużo do federka?

Posted

Zakupiłem Okuma Travertine  45 i pasuje do federka idealnie nie jest za duża ani za ciężka. Mam jeszcze pytanie do użytkowników  rozmiarów 45 i 55 czym się różnią te kołowrotki oprócz rozmiarem szpuli?

Posted

Kołowrotek pracuje tak że go nie słychać a hamulec to mistrzostwo świata nie miałem jeszcze kołowrotka z tak precyzyjnym hamulcem tylko mi się wydawało że hamulec w poprzednich kołowrotkach działał dobrze. Kupie jeszcze jeden do drugiej wędki jeśli 55 nie jest większy od 45 to wybrał bym 55 bo wolał bym większą szpule . Jest ktoś jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć ?