bosy Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Cześć! Zostawiłem w ten weekend nad Sanem koło Ulucza ,zbierając sie w pośpiechu przez deszcz pas muchowy (waistpack) marki Fishpond w kolorze khaki wraz z zawartością( kołowrotek muchowy Lamson Litespeed, 2 pudełka z muchami inne akcesoria ,żyłki, przypony itd. ) Uczciwego znalazce proszę o kontakt: 505542040. Przewidziana nagroda.
Gabriel Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Marek, a wróciłeś na miejsce? szukałeś? Szkoda że nie dałeś znać od razu. Bo się pojechało i poszukało na miejscu ...
bosy Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Niestety, zorientowałem się dopiero na drugi dzień że nie mam packa, pojechałem ale go już tam nie było:(, zresztą jak odjeżdżaliśmy były tam jeszcze 2 auta , wędkarze z Błażowej chyba.:(
Oktawian Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Wyczytałem na innym forum, że sprawa zakończyła się pozytywnie .
koyot Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) Znam lepszą historię cyt " Napisano 28 grudzień 2015 - 20:27 Koledzy , znajomy wyłowił wędkę pod zamkiem Niedzickim ,robioną u pana Kawalca, zestaw z kołowrotkiem wart koło dwóch tysięcy i czeka na właściciela. Blank Phoenix komponenty Fuji kołowrotek Shimano-Japan ". Sprawa zakończyła się również pozytywnie Obym i ja trafił na takich ludzi jak coś posieję Edited August 25, 2016 by koyot
bosy Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Tak pozytywnie, co prawda jeszcze nie odebrałem sprzętu, ale czeka na mnie w Lesku
Recommended Posts