szymek9610 Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Witam wszystkich mam do was bardzo ważne pytanie, swoją przygodę z wędkami zacząłem niedawno i ciągle się uczę poszukuje łowisk komercyjnych gdzie nie jest wymagana karta ponieważ jeszcze jej nie posiadam( w styczniu dopiero ją wyrobie) teraz łowie tylko na łowisku u Waltka w Rymanowie a chciał bym spróbować swoich sił gdzie indziej ale nie mam zielonego pojęcia gdzie warto sie wybrać żeby nie jechać na marne.Co polecacie godnego uwagi?
Sasanek Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) http://kolo-rymanow.wedkuje.pl/media/kolo,kolo-pzw-rymanow,0,9988,946.html Opłaty za wędkowanie dla obcokrajowców i niezrzeszonych na wodach Okręgu Krosno w roku 2016 wynoszą: wody górskie okręgu jeden dzień – opłata 100 zł wody nizinne okręgu jeden dzień – opłata 70 zł Edited August 21, 2016 by Sasanek
elte Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Balaton Krosno jest wodą PZW, chociaż chyba można łowić bez karty tylko płaci się 2 razy więcej, ale nie jestem pewien, trzeba by zapytać na miejscu.
Recommended Posts